VoIP zakelijk bellen

Net zoals VoIP telefonie een uitkomst is voor de gewone consument geldt dat ook voor zakelijke telefonie. Het is niet alleen goedkoper, maar ook nog eens veel flexibeler dan ouderwetse analoge telefonie. Bovendien is de kwaliteit van hoog niveau en is er met VoIP een passende oplossing te bedenken voor elk communicatieprobleem.

Zakelijk via VoIP bellen op elk niveau

VoIP heeft als groot voordeel dat het schaalbaar is en dus binnen elk type bedrijf kan worden toegepast. Onder de klanten van Speakup vind je bijvoorbeeld grote multinationals, maar ook advocatenkantoren, overheidsinstanties en zzp’ers. VoIP Zakelijk mobiel of vast bellen kan makkelijk worden gekoppeld aan je ERP- of CRM-systeem en integreert dus perfect met je bedrijfsadministratie.

Digitale centrales

Wil je gebruik maken van hosted VoIP via Speakup, dan ben je niet meer afhankelijk van een centrale bij jou op locatie. Via ons platform ben je 24/7 in verbinding met onze digitale telefooncentrale, die je verbindt met elke bestaande provider. Meerdere servers verspreid over verschillende datacenters garanderen daarbij een constante bereikbaarheid.

Voordelen VoIP

Behalve dat je voordelig belt zijn er nog verschillende andere voordelen van VoIP telefonie via een centrale, zoals:

  • intern en extern doorverbinden
  • doorschakelen naar mobiel
  • voicemail to e-mail
  • music on hold
  • conference calls

 

Dit zijn nog maar een paar van de vele voordelen. Benieuwd hoe jouw bedrijf meer uit VoIP telefonie kan halen? Neem contact op en we vertellen je er graag meer over!