VoIP telefoon toestellen

Met een VoIP telefoon kun je op precies dezelfde manier blijven bellen als je voorheen op je oude toestel deed. Voor medewerkers die veel aan de telefoon zitten zijn er ook comfortabele headsets verkrijgbaar. Verder zijn er handige functies zoals nummeridentificatie en het in de wacht zetten of doorverbinden van een gesprek.

Kies je voor een VoIP toestel van Speakup dan maken we het nog makkelijker voor je. Voordat we je telefoon opsturen zorgen we namelijk dat deze al helemaal gebruiksklaar is. Het enige dat jij nog hoeft te doen is de doos uitpakken en de telefoon met een internetkabel aan te sluiten op je netwerk!

 

Kies voor de juiste type VoIP telefoon toestellen

Als je op zoek gaat naar een VoIP toestel kom je verschillende namen tegen. Zo zijn er VoIP telefoons, maar lees je ook nog wel eens over een SIP telefoon of een softphone. Het belangrijkste verschil is eigenlijk of je belt via een programma op je computer of via een fysieke telefoon.

Softphones werken via software als een toepassing op je computer. VoIP en SIP telefoons zijn daarentegen ook als fysieke toestellen verkrijgbaar. SIP staat voor Session Initiation Protocol en is een van de slimmere protocollen die VoIP telefonie mogelijk maakt. VoIP is dus de overkoepelende technologie en SIP is daarbinnen weer een gespecialiseerde toepassing.

 

Hulp nodig bij het maken van een keuze? Neem contact op voor advies

Wil je ook gebruik maken van VoIP telefonie via Speakup? Neem dan contact met ons op!