VoIP nummer aanvragen

Net als bij je analoge of mobiele telefoon is ook een VoIP telefoon gewoon bereikbaar via een telefoonnummer. Dat is handig, want zo kunnen je klanten en partners zonder VoIP telefonie je ook gewoon blijven bellen. Ga je zakelijk bellen via internet, dan heb je verschillende opties voor een VoIP nummer.

Regionaal nummer

Werk je voornamelijk in de regio waar je bedrijf gevestigd is? Voor je herkenbaarheid en lokale uitstraling is een regionaal VoIP nummer dan een perfecte optie.
Vraag een regionaal nummer aan

085-nummer

Wil je zowel vanuit binnen- en buitenland bereikbaar zijn en wil je juist niet dat je telefoonnummer je regio weergeeft? Een 085-nummer biedt in dat geval uitkomst, waarbij je hetzelfde nummer behoudt wanneer je verhuist.
Vraag een 085-nummer aan

088-nummer

Dezelfde voordelen als bij een 085-nummer, met als extra pluspunt dat je deze in blokken van 100 koopt. Handig voor een bedrijf met meerdere werknemers en afdelingen die afzonderlijk bereikbaar moeten zijn.
Vraag een 088-nummer aan

Servicenummer

Ook bij VoIP kun je kiezen voor een 0800- of 0900-nummer. De 0800-nummers zijn gratis te bellen voor je klanten, voor de 0900-nummers zijn er verschillende tarieven mogelijk.
Vraag een 0800-nummer of een 0900-nummer aan

Internationaal VoIP telefoonnummer

Werk je internationaal en wil je ook vanuit het buitenland bereikbaar zijn? Kies er dan voor om een buitenlands telefoonnummer op je eigen VoIP telefoon uit te laten komen.
Vraag een internationaal nummer aan

VoIP nummer aanvragen

Vraag jouw telefoonnummer eenvoudig online aan of neem contact met ons op via 088 773 25 87.