VoIP voor mkb bedrijven

Speciaal voor MKB bedrijven biedt Speakup VoIP telefonie met een glasheldere verbinding en stabiele lijn. Het is niet alleen goedkoper, maar ook nog eens veel flexibeler dan ouderwetse analoge telefonie. VoIP voor MKB bedrijven van Speakup biedt vele opties en kan geheel afgestemd worden op jouw wensen.

 

Voordelen van VoIP telefonie voor MKB

VoIP heeft als grootste voordeel dat het schaalbaar is en toegepast kan worden binnen elk MKB onderneming. Zo kun je onder andere denken aan het koppelen van een ERP- of CRM-systeem aan VoIP en dat integreert dus perfect met je bedrijfsadministratie. Daarnaast biedt VoIP voor bedrijven een hoge mate van flexibiliteit. VoIP biedt daarnaast nog de volgende voordelen:

  • goedkoop bellen naar vaste nummers
  • makkelijk doorschakelen naar mobiel
  • kies je eigen (inter)nationale netnummer
  • geen dure fysieke telefooncentrale meer

 

VoIP voor bedrijven bij Speakup.

Naast maatwerk oplossingen bieden wij ook samengestelde pakketten om jou verder op weg te helpen met VoIP telefonie. We bieden onder andere:

Het is belangrijk om eens goed te inventariseren wat je allemaal nodig hebt als telefonie oplossing. Na een gesprek met een van onze adviseurs heb je al een redelijk beeld wat het beste past bij jouw onderneming. Wij adviseren en informeren je graag verder!

Ben je op zoek naar advies of heb je vragen? Neem dan gerust per mail of telefonisch contact met ons op.