VoIP telefonie voor MKB bedrijven

Speciaal voor het MKB biedt Speakup VoIP telefonie aan met een glasheldere verbinding en stabiele lijn. Het is niet alleen voordeliger, maar ook nog eens veel flexibeler dan ouderwetse analoge telefonie. VoIP voor MKB van Speakup biedt vele mogelijkheden en kan geheel afgestemd worden op jouw wensen.

 

Voordelen van VoIP telefonie voor het MKB

VoIP heeft als grootste voordeel dat het schaalbaar is en toegepast kan worden binnen elke onderneming. Zo kun je onder andere denken aan het koppelen van een ERP- of CRM-systeem aan VoIP en dat integreert dus perfect met je bedrijfsadministratie. Daarnaast biedt VoIP een hoge mate van flexibiliteit. VoIP biedt daarnaast nog de volgende voordelen:

  • goedkoop bellen naar vaste nummers
  • makkelijk doorschakelen naar mobiel
  • kies je eigen (inter)nationale netnummer
  • geen dure fysieke telefooncentrale meer

 

VoIP voor bedrijven bij Speakup

Naast maatwerk oplossingen bieden wij ook samengestelde pakketten om jou verder op weg te helpen met VoIP zakelijke telefonie. We bieden onder andere:

Het is belangrijk om eens goed te inventariseren wat je allemaal nodig hebt als telefonie oplossing. Na een gesprek met een van onze adviseurs heb je al een redelijk beeld wat het beste past bij jouw onderneming. Wij adviseren en informeren je graag verder!

Ben je op zoek naar advies of heb je vragen? Neem dan gerust per mail of telefonisch contact met ons op.