Zakelijk bellen met of via VoIP

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol en is gemakkelijk gezegd digitale telefonie voor bedrijven. Je belt namelijk via een internetverbinding. Waarschijnlijk staat er bij jou in het bedrijf nog een ouderwetse telefooncentrale. Duur in aanschaf en onderhoud. Bellen via internet is daarentegen flexibel, onderhoudsvrij en goedkoop. VoIP servers staan niet op kantoor, deze worden namelijk van onze servers voor jou gehost. Zo wordt het voor je organisatie nog makkelijker om altijd bereikbaar te zijn zonder verassingen.

 

VoIP bellen via vast of mobiel?

Waarom kiezen als het ook allebei kan? Bij Speakup ben je bereikbaar zoals jij dat wil! VoIP bellen is flexibel dankzij het gebruik van internet en kan daarom gemakkelijk gecombineerd worden met vaste telefonie en mobiele telecommunicatie. Vertel ons wat jouw wensen zijn en wij doen de rest.

Om je keuze wat makkelijker te maken bieden we VoIP in verschillende mogelijkheden aan, zoals:

 

Voor wie is bellen via of met VoIP ( voice over IP )?

VoIP is voor iedereen die bereikbaar wil zijn! Iedereen kan daarom ook voordelig bellen via het internet. Je kiest geheel naar wens een eigen telefoonnummer en een telefoontoestel, and you are ready to go!

Meer weten over VoiP en bellen via internet? Neem dan contact op voor een advies en we bespreken alle mogelijkheden met je.