Zakelijke VoIP telefonie

Wat houdt VoIP Telefonie in?

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Simpel gezegd bel je met VoIP dus via het gebruik van internet. Handig, want daardoor heb je geen dure analoge telefoonlijn meer nodig om te kunnen bellen. Dat is één van de vele voordelen van VoIP. Telefonie van Speakup biedt flexibiliteit en vrijheid!

Wat is VoiP?

 

VoIP provider
De zoektocht naar een geschikte telecomprovider kan je voor lastige keuzes stellen. Ga je voor de laagste prijs of kies je liever voor kwaliteit en stabiliteit?

Lees meer

 

VoIP tarieven

In vergelijking met analoge telefoonsluiting zijn de tarieven voor VoIP een stuk overzichtelijker en eerlijker. Geen hoge starttarieven, ongunstige afrondingen of een contract dat stilzwijgend weer jaarlijks wordt verlengd.

Onze tarieven

 

VoIP centrale

Bij VoIP centrale denk je misschien aan een apparaat dat bij je op kantoor of in de serverruimte staat, net zoals bij een traditionele PBX- of PBAX-centrale.

Meer informatie

 

VoIP nummer

Net als bij je analoge of mobiele telefoon is ook een VoIP telefoon gewoon bereikbaar via een telefoonnummer. Dat is handig, want zo kunnen je klanten en partners zonder hosted VoIP je ook gewoon blijven bellen.

Lees verder

 

VoIP zakelijk

Net zoals VoIP telefonie een uitkomst is voor de particuliere consument geldt dat ook voor zakelijke consument. Het is niet alleen goedkoper, maar ook nog eens veel flexibeler dan de ouderwetse analoge telefoonverbinding.

VoiP telefonie Zakelijk

 

VoIP toestellen

Met VoIP telefoontoestellen kun je op precies dezelfde manier blijven bellen als je voorheen op je oude toestel deed. Voor medewerkers die veel aan de telefoon zitten zijn er ook comfortabele headsets verkrijgbaar.

Meer over onze toestellen