Mobile hosted VoIP telefonie ( Voice over IP )

VoIP staat voor Voice over IP en is het meest moderne telefonie voor bedrijven. Je belt simpelweg via internet. Je hebt geen dure telefoonlijn of centrales meer nodig die continu onderhouden moeten worden. Met hosted VoIP bel je digitaal én met een betere verbinding. Zakelijke klanten hebben de keuze om via vast en / of mobile hosted telefonie te bellen.

 

Vast of mobile hosted VoIP telefonie ( voice over IP ) ?

Waarom kiezen als het ook allebei kan? Bij Speakup ben je bereikbaar zoals jij dat wil! Zakelijke VoIP telefonie is flexibel en kan daarom gemakkelijk gecombineerd worden met vast en mobiel bellen. Vertel ons wat jouw wensen zijn en wij doen de rest.

Om een keuze gemakkelijker te maken, bieden we de volgende pakketten aan:

 

Voor wie is hosted VoIP telefonie geschikt? Hoe werkt het?

Hosted mobile VoIP telefonie is voor iedereen die bereikbaar wil zijn! Iedereen kan daarom ook goedkoop bellen via internet met een telefooncentrale in de cloud. Je kiest geheel naar wens een eigen telefoonnummer en een telefoontoestel, and you are ready to go! Vraag online een offerte aan of neem contact op met onze klantenservice.

Bellen via hosted VoIP gaat via een cloud verbinding en niet via een vaste telefooncentrale bij jou op locatie. Vanuit de cloud is een digitale telefooncentrale ingericht, die je via het internet kunt bereiken. De centrale wordt gehost op onze servers, vandaar dat het ook gaat om Hosted VoIP telefonie. Je bent flexibel en je kiest zelf van welke opties je gebruik maakt of niet. Bel daarom via Speakup zakelijk telefonie!