Akyla

“Via de telefoon bereikbaar zijn is voor ons cruciaal. Door de samenwerking met Speakup zijn we altijd bereikbaar voor onze klanten en kunnen we de service bieden die we beloven! Omdat Akyla snel groeit is het belangrijk om te werken met een systeem dat met ons meegroeit. Met het systeem van Speakup kunnen we online gemakkelijk het telefoonplan wijzigen mocht er een nieuwe werknemer bijkomen.”

www.akyla.nl

SICK telefonie

“We zijn erg blij met de service van Speakup!”
SICK biedt voor elke industriële applicatie een oplossing. Waarbij bewegingen gecontroleerd moet verlopen, industriële systemen productief moeten werken en schone oplossingen belangrijk zijn. Daar komt onze technologie, kennis en ervaring tot haar recht. SICK is thuis in vele branches en industrieën. Met intelligente sensoren en sensoroplossingen, complete applicaties en omvangrijke services draagt SICK wereldwijd bij aan de optimalisatie van processen. In April 2017 is bij ons de Speakup telefonie-oplossing geïmplementeerd. Het door ons gekozen systeem functioneert naar alle tevredenheid. “Wij zijn erg blij met de service van Speakup!”

www.sick.com

switch

Door onze samenwerking met Speakup zijn wij verzekerd van betrouwbare telefoniediensten voor onze klanten. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen en we kunnen bij Speakup terecht voor goed advies. Deze korte communicatielijnen zijn voor ons dé basis voor een prettige samenwerking.

www.switch.nl

voip mobiel

Speakup levert connectivity aan VoIP Mobiel en maakt de verwachtingen waar. VoIP Mobiel is een service gericht bedrijf en verwacht dit ook van zijn leveranciers, storingen en down time zijn deze tijd een no go en VoIP mobiel verwacht dan ook kwalitatief goede connectiviteit van Speakup!

De keuze voor Speakup als Connectivity Partner was voor mij een makkelijke keuze. Een stabiel netwerk en vakkundige mensen aan boord. Er wordt Bij Speakup meegedacht in oplossingen en mogelijkheden. Hierdoor kunnen wij onze klanten beter van dienst zijn. En als er dan iets aan de hans is worden we Snel geholpen. Slechts 1 telefoontje is genoeg. De mensen bij Speakup zijn toegankelijk en nemen de tijd om je te helpen. Voor ons is samenwerking met Speakup een toegevoegde waarde.

VoIP Mobiel is een Nederlandse Telecom provider gespecialiseerd in UC en Cloud PBX binnen de zakelijke markt. Sinds 2006 zijn zij actief in communicatie diensten. VoIP Mobiel is vertrouwd met de kwaliteit van diensten en dienstverlening van Speakup.

www.voipmobiel.nu

calway

De hoge betrouwbaarheid van de diensten is voor ons een belangrijke reden om te kiezen voor de samenwerking met Speakup. Calway levert software oplossingen aan call centers voor zowel inbound als outbound projecten waar een betrouwbare telefoonlijn een absolute voorwaarde is. Door de inzet van diensten van Speakpp zijn wij verzekerd van een probleemloze, storingsvrije klantervaring ongeacht het belvolume dat wordt aangeboden.

De no-nonsense werkwijze van Speakup sluit perfect aan bij de manier waarop wij zelf werken en is de basis voor onze langjarige samenwerking.

www.calway.nl

cb

“We roepen richting klanten altijd dat we maar een telefoontje verwijdert zijn, maar dan is het wel erg belangrijk dat die telefoon het ook doet. Bij Speakup hebben we de perfecte telefonie-oplossing gevonden. Binnen een dag hadden we een partner op de stoep staan om onze wensen in kaart te brengen met als resultaat een pasklare oplossing voor ons kantoor. Pragmatisch, no-nonsense en erg oplossingsgericht. Wat dat betreft past Speakup perfect bij ons!”

www.creativebastards.nl