voip mobiel

Speakup levert connectivity aan VoIP Mobiel en maakt de verwachtingen waar. VoIP Mobiel is een service gericht bedrijf en verwacht dit ook van zijn leveranciers, storingen en down time zijn deze tijd een no go en VoIP mobiel verwacht dan ook kwalitatief goede connectiviteit van Speakup!

De keuze voor Speakup als Connectivity Partner was voor mij een makkelijke keuze. Een stabiel netwerk en vakkundige mensen aan boord. Er wordt Bij Speakup meegedacht in oplossingen en mogelijkheden. Hierdoor kunnen wij onze klanten beter van dienst zijn. En als er dan iets aan de hans is worden we Snel geholpen. Slechts 1 telefoontje is genoeg. De mensen bij Speakup zijn toegankelijk en nemen de tijd om je te helpen. Voor ons is samenwerking met Speakup een toegevoegde waarde.

VoIP Mobiel is een Nederlandse Telecom provider gespecialiseerd in UC en Cloud PBX binnen de zakelijke markt. Sinds 2006 zijn zij actief in communicatie diensten. VoIP Mobiel is vertrouwd met de kwaliteit van diensten en dienstverlening van Speakup.

www.voipmobiel.nu