Akyla

“Via de telefoon bereikbaar zijn is voor ons cruciaal. Door de samenwerking met Speakup zijn we altijd bereikbaar voor onze klanten en kunnen we de service bieden die we beloven! Omdat Akyla snel groeit is het belangrijk om te werken met een systeem dat met ons meegroeit. Met het systeem van Speakup kunnen we online gemakkelijk het telefoonplan wijzigen mocht er een nieuwe werknemer bijkomen.”

www.akyla.nl

SICK telefonie

“We zijn erg blij met de service van Speakup!”
SICK biedt voor elke industriële applicatie een oplossing. Waarbij bewegingen gecontroleerd moet verlopen, industriële systemen productief moeten werken en schone oplossingen belangrijk zijn. Daar komt onze technologie, kennis en ervaring tot haar recht. SICK is thuis in vele branches en industrieën. Met intelligente sensoren en sensoroplossingen, complete applicaties en omvangrijke services draagt SICK wereldwijd bij aan de optimalisatie van processen. In April 2017 is bij ons de Speakup telefonie-oplossing geïmplementeerd. Het door ons gekozen systeem functioneert naar alle tevredenheid. “Wij zijn erg blij met de service van Speakup!”

www.sick.com

BSI.Certificatielogo.27001

ISO/IEC 27001:2013

Wat is ISO/IEC 27001:2013?

ISO/IEC 27001:2013 is een norm welke geheel gericht is op de beveiliging van al uw bedrijfsgegevens en de aan u ter beschikking gestelde vertrouwelijke gegevens van uw klanten. Het lekken van gegevens kan leiden tot ernstige financiële schade en aantasting van het bedrijfsimago.

ISO/IEC 27001:2013 beschrijft de eisen en richtlijnen voor het opzetten, implementeren, gebruik, monitoring, evalueren, onderhouden en verbeteren van een gedocumenteerd veiligheidssysteem afgestemd op het zakelijke risico van de gehele onderneming of delen van de onderneming. Deze norm kan toegepast worden binnen elk type organisatie, grootbedrijf of MKB bedrijven, zoals commerciële bedrijven, overheidsinstanties, non-profit organisaties, etc. De norm is een uitstekend borgingsinstrument om de beveiliging te beheren en voortdurend te verbeteren.

De structuur van de norm is gebaseerd op de ISO 27001 norm. De nieuwste versie is ISO/IEC 27001:2013.

ISO/IEC 27001:2013
acm

ACM

Wie is ACM?

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) is een onafhankelijke toezichthouder die zich sterk maakt voor consumenten en bedrijven. ACM houdt toezicht op de mededinging, een aantal specifieke sectoren en het consumentenrecht. Met als doel een gelijk speelveld met bedrijven die zich aan de regels houden, en goedgeïnformeerde consumenten die voor hun recht opkomen. Speakup is voorstander van consumenten- en gebruikersrechten en zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens & privacy.

www.acm.nl

ACM
cca

CCA

Wie is CCA?

Headquartered in Washington, DC, CCA advocates on behalf of our members’ interests and works to educate policymakers on the key issues that impact our members’ ability to compete, survive, and thrive.  Currently these issues include access to spectrum, access to devices access to networks, universal service fund (USF) reform, Next-Generation 911 (NG911) solutions, among others.

Advocating before the Federal Communications Commission (FCC), the White House and Congress, CCA works to ensure that our members’ voices and views are heard not only by policymakers but also by the media, third parties and throughout the entire wireless industry.

www.ccamobile.org

CCA
afm

AFM

Wie is AFM?

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op de financiële markten: op sparen, beleggen, verzekeren en lenen. Het is belangrijk dat het publiek, het bedrijfsleven en de overheid vertrouwen hebben in de financiële markten. En dat de markten op een duidelijke en eerlijke manier werken.

www.afm.nl

AFM