Zakelijke telefonie diensten en oplossingen

Rapportage tool

Speakup Reporting

  Je klanten zijn ontevreden omdat ze lang in de wachtrij moeten staan. Je weet niet wanneer de piekmomenten zijn van telefoongesprekken in een week. Het is nu onmogelijk om te sturen op verbeterpunten voor de bereikbaarheid van jouw klantenservice team. Allemaal voorbeelden van situaties die op te lossen zijn met Speakup Reporting.
zakelijk vast bellen vaste telefonie

Zakelijk vast bellen

Bellen en bereikbaar zijn – precies zoals je dat als klein of (middel)groot bedrijf wilt. Met alle ruimte om toestellen en nummers uit te breiden (of in te krimpen). Past dat bij jou? Dan zit je goed met Speakup.
Speakup mobiel zakelijk abonnement

Zakelijk mobiel bellen

Wil je alle vrijheid voor je bedrijf? Dan wil je dat ook met zakelijk mobiel bellen. Dus betalen voor gebruik óf bundels. En elke maand kunnen stoppen. Yes. Dat is Speakup!
Voip Zakelijk mobiel en vast integratie

Vast en Mobiel Compleet

Wat zou ‘t handig zijn, al je telefonie bij elkaar. Zodat je op elk apparaat kunt bellen. Belminuten met elkaar deelt. En overzicht hebt … Slaag met onze Vast & Mobiel Compleet.

Speakup Compass

  Onze Hosted PBX/Cloud telefooncentrale. In simpele benaming, het is de intelligentie op ons Smart(er) Netwerk die jou telefoontjes door je bedrijf dirigeert op de manier zoals jij dat wilt. Zo kun je zelf bepalen wanneer en op welke vaste en/of mobiele telefoonnummers je bereikbaar en beschikbaar bent, of juist niet. Jij bepaalt de tijden

Bereikbaar zijn zoals jij wilt

Je weet ongetwijfeld dat de mogelijkheden op het gebied van zakelijke VoIP telecommunicatie veel interessants te bieden hebben. De telecommunicatie van nu is allang geen nutsvoorziening meer. Maar, hoe kan jouw bedrijf daarvan profiteren en wat is voor jou de beste keuze uit al die opties? Dat zijn precies de vragen die we bij Speakup