Speakup Softphone oplossingen

Til jouw bedrijfscommunicatie naar een geheel nieuw niveau. Met de Softphone (op basis van Bria Entrepise) transformeer je elke computer, tablet of mobiele telefoon* in een uitgebreide zakelijke telefoon. Daardoor heeft elke medewerker makkelijk toegang tot spraak, video, beschikbaarheid van collega’s, chat en schermdeling. Op deze manier verhoog je de productiviteit en vergroot je de vrijheid van medewerkers in het contact met klanten en collega’s onderling. Overal waar je maar wilt: op kantoor, thuis of onderweg.

 

Jouw voordeel? Makkelijker communiceren

 • Multi-device
  Eenvoudig en veilig communiceren via computer, tablet of mobiele telefoon in combinatie met Speakup Vast&Mobiel Compleet
 • Locatie onafhankelijk
  Makkelijk schakelen tussen kantoor, onderweg en thuis waar ter wereld je ook bent.
 • Multi functioneel
  Alle functies van je ‘vaste’ communicatie overal beschikbaar; (video) bellen, groepsgesprekken, berichten versturen, foto’s en bestanden delen.
 • Efficiënt werken
  Integraties met bekende systemen als Outlook en een slimme contactenlijst, zodat jij efficiënter kunt werken.
 • Koppeling naar keuze
  Uitstekend te gebruiken met onze virtuele telefooncentrale Speakup Compass of met je eigen VoIP centrale via Speakup Trunk.
 • Te gebruiken met alle besturingssystemen
  Werkt op de gangbare Windows, Mac, iOS en Android platformen.

Wat is een Softphone?

Softphone is een samenvoeging van de woorden “software” en “telephone”, het is simpelweg gezegd een softwaretelefoon. Het bestaat uit een programma waarmee VoIP telefoonoproepen vanaf je computer, tablet of mobiele telefoon mogelijk worden gemaakt en meer.

 

Wat kan je allemaal met Speakup Softphone?

Naast (video)bellen laat de applicatie ook alle berichten en de belgeschiedenis van elk contact zien. Verder kan je foto’s en bestanden delen en groepsgesprekken voeren. Deze handige oplossing ondersteunt meerdere gelijktijdige lijnen,  doorschakelen, wachtstand, screensharing etc. Daarnaast zijn de audio-instellingen gemakkelijk aan te passen en is de interface fris en duidelijk. Ook is de spraak- en videokwaliteit uitstekend. Dat alles maakt de Softphone een gebruiksvriendelijke applicatie.

 

Speakup Softphone is voor iedereen!

Een Softphone is uitstekend geschikt voor mensen die flexibel moeten kunnen communiceren. Met deze applicatie op je computer, tablet of mobiele telefoon kan je zakelijk altijd bereikbaar blijven. Ook als je bijvoorbeeld op kantoor, thuis of onderweg bent.

 

Zelf ervaren?

Wil jij jouw communicatie ook makkelijker maken en jouw klanttevredenheid verbeteren? Neem dan vooral contact met ons op en ervaar Speakup Softphone zelf. Je mag van ons een gericht advies verwachten bij het inrichten van je zakelijke telecommunicatie en het beschikbaar maken van Softphone. Aarzel niet en neem contact op, we vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is en helpen je graag.

 

Ik wil meer informatie over Softphone

 

speakup softphone

 

 

Alle informatie die je nodig hebt over Speakup Softphone overzichtelijk in een leaflet. Download hem hier om de informatie later op je gemak nog eens door te lezen.