Speakup App beschikbaar voor Android & iOS

 

De Speakup App is bedoeld om te zorgen dat gebruikers van Speakup diensten via de app het uitgaande telefoonnummer nummer kunnen wijzigen. De app draagt bij dat jij plaats onafhankelijk de instellingen van de company en de routering van jouw telefoonverkeer kunt aanpassen zodat je bereikbaar bent zoals jij dat wilt.

 

Uitgangspunten Speakup App

– Je kunt kiezen uit de aan jou toegewezen telefoonnummers en hiertussen wisselen De app is beschikbaar voor Android en iOS en wordt kostenloos beschikbaar gesteld in de Play store (Android) en App store (iOS). De app wordt gebouwd in meerdere fases, zodra er een update beschikbaar is met aanvullende functionaliteiten, dan kun je de app kostenloos updaten.

 

Functionaliteiten Speakup App

– Er kan slechts met 1 licentiegebruiker tegelijk ingelogd worden op
– Onder het tabblad Uitgaand nummer kun je alleen kiezen uit de nummers die aan jou zijn toegekend op het telecommunicatieplatform Compass
– Het is niet mogelijk om nummers toe te voegen of te verwijderen in de app, dit dient te gebeuren op ons telecommunicatieplatform.
– De uitgaande nummers worden automatisch toegevoegd op basis van het gebruikersaccount (voorkeur), of een externe beheer tool (indien niet anders mogelijk is);
– Onder Instellingen in de app heb je de mogelijkheid om je gebruikersnaam en wachtwoord te wijzigen.

 

Toelichting Speakup App

Onder het tabblad Uitgaand nummer kun je kiezen uit meerdere opties;
1. Kiezen welk nummer je mee wilt geven aan je uitgaande telefoongesprek.
a. Dit kan zijn je 088-nummer zijn, je 06-nummer of een anonieme afzender

De gemaakte keuze zou je op elk moment moeten kunnen aanpassen, zodat je gedurende de dag flexibel kunt wisselen tussen de mogelijke uitgaande nummers. Het moet niet mogelijk om een nummer mee te sturen met je uitgaande gesprekken die gekoppeld is aan een account van een andere gebruiker. Afhankelijk van jouw functie en jouw autorisaties kun je wel bevoegd gemaakt worden om van deze opties gebruik te maken. Dit moet wederom doorgevoerd in telecommunicatieplatform Compass.

Compass biedt de mogelijkheid om te kiezen nummers onder een ‘extern nummer’ te hangen, deze nummers zijn uit te lezen zijn in de app mits de gebruiker de rechten heeft om deze te gebruiken.

 

Techniek Speakup App

De app communiceert met Compass via de REST en XMPP API’s welke beschikbaar zijn voor iedere gebruiker van ons telecommunicatieplatform Compass.

 

Identiteiten  Speakup App

Er is gekozen om jou als gebruiker van de app te voorzien van vier extra identiteiten. Deze identiteiten worden voorzien van alle nummers waarmee de gebruiker uit mag bellen. Het voordeel hiervan is dat er een volledige flexibele oplossing ontstaat waardoor je niet gebonden bent aan je vijf vaste nummers.

 

Download Speakup App gratis:

 

speakup appstore

speakup google play store

 

 

 

 

 

Wil je graag een gebruikerslicentie en daarom meer informatie over Speakup Compass?
Neem gerust even contact met ons op, we helpen je graag verder!