Veilig verbonden met Speakup

 

Koppel je netwerk & telefonie veilig met Speakup

Medewerkers zo veilig mogelijk laten werken op een betrouwbare voice dataverbinding, dat is onze gezamenlijke uitdaging. Niet alleen zorgen voor een optimale bereikbaarheid, maar ook beschikbaarheid en veiligheid garanderen. De koppeling tussen je bedrijfsnetwerk en ons core netwerk is de basis voor een stabiele infrastructuur met een hoge beschikbaarheid. Daarnaast biedt Speakup Access een compleet portfolio op het gebied van voice-diensten. Dat is de kracht van Speakup Access.

Jouw voordeel?

 • Integratie
  Verhoog je kwaliteit en service doordat na koppeling met ons netwerk, andere diensten van Speakup binnen handbereik zijn.
 • Dataverbinding
  Best passende oplossing op basis van o.a. xDSL, Glasvezel, IP-VPN en overige maatwerkkoppelingen via diverse partners.
 • Bedrijfscommunicatie versus Internet
  Door het internetverkeer te scheiden van het spraakverkeer is een betere kwaliteitsborging te realiseren, er wordt een separate communicatie ‘wolk’ gecreëerd.
 • Betrouwbaar
  Door de koppeling is een end-to-end beheer- en monitoring omgeving te realiseren. Door onder anderen een gegarandeerde 24/7 netwerkcontrole.
 • Maatwerkoplossingen
  Een separate verbinding voor al je spraak communicatie zorgt ervoor dat wij maatwerk kunnen leveren conform je wensen.
 • Security & Privacy
  Door de koppeling met het netwerk van Speakup hoeft het internet- en spraakverkeer niet meer over het open internet, dit biedt een volledig te controleren communicatie omgeving.

 

Continuïteit van bedrijfsprocessen

Met de meest betrouwbare infrastructuren en netwerkcomponenten zorgen wij ervoor dat de continuïteit van jouw bedrijfsprocessen gewaarborgd blijft. Onze voice diensten worden 24/7 proactief bewaakt vanuit het Network Operations Center (NOC), waardoor er meteen ingegrepen kan worden.

 

Altijd veilig verbonden

Speakup telefonie zorgt samen met haar leveranciers voor een uitstekende beveiliging van jouw totale kantoornetwerk. Zo wordt een beveiliging geregeld door middel van onder andere managed firewalls. Rechtstreekse en seperate verbindingen tussen locaties, leveranciers, oplossingen en (flex) medewerkers zonder tussenkomst van het internet, zorgen ervoor dat
bedrijfscommunicatie zich binnen het besloten bedrijfsnetwerk begeeft en niet daarbuiten.

 

Alle diensten van Speakup binnen handbereik

Koppeling met ons netwerk garandeert de meest veilige en stabiele omgeving voor al onze zakelijke telefonieoplossingen. Al je diensten binnen hetzelfde netwerk en van dezelfde provider, wel zo makkelijk. Zo creëer je beter grip op je telefonie, “bereikbaar zijn zoals jij dat wilt” noemen wij dat. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Wil jij een koppeling tussen jouw bedrijfsnetwerk en ons core netwerk?

Dan biedt Speakup Access jou naast zakelijke telefonieoplossingen een goed netwerk met een compleet portfolio op het gebied van voice diensten.

 

 

 

Alle informatie die je nodig hebt over Speakup Access overzichtelijk in een leaflet. Download hem hier om de informatie later op je gemak nog eens door te lezen.

 

 

 

 

We nodigen je uit om contact met ons op te nemen, want we vertellen je graag wat Speakup voor jou kan doen. Met Speakup ga je voor een optimale bereikbaarheid, met gegarandeerde beschikbaarheid en veiligheid!