SIP centrale of telefooncentrale

Een SIP telefooncentrale zorgt ervoor dat er telefoongesprekken tussen 2 IP adressen tot stand komen. De telefooncentrale is geen fysiek apparaat dat bij je op kantoor of in de serverruimte staat, maar extern op een server. In dit geval gaat het om een digitale telefooncentrale.

De centrale wordt via het internet benaderd waardoor flexibiliteit én betrouwbaarheid gegarandeerd kan worden. Je belt voordeliger ten opzichte van een fysieke centrale. Je bespaart namelijk de kosten op de hardware, het onderhoud en de technische upgrades. En bij brand zijn er ook geen risico’s!

 

Bellen via de SIP telefooncentrale

Je haalt meer uit je bedrijfsnetwerk ( zakelijke internet aansluiting ) door te bellen via een digitale telefooncentrale. Dankzij de hoge bandbreedte van het internet van tegenwoordig, heb je nog voldoende snelheid over om flexibel te kunnen telefoneren. Een bijkomend voordeel is dat je internet gratis kunt bellen met je collega’s. Dat geldt ook voor onderling doorverbinden.

 

De SIP centrale is efficiënt

Voordat je definitief overgaat om SIP telefonie, bekijken we altijd samen met jou naar wat de meest efficiënte oplossing is voor jouw organisatie. Maak je al gebruik van SIP of nog niet? Kunnen we de huidige aansluiting optimaliseren en in hoeverre kunnen we een nieuwe centrale opzetten? SpeakUp maakt gebruik van de meest voorkomende én gecertificeerde IP-centrales.

Voor informatie neem contact met ons op of vraag een offerte aan!