SIP Provider Speakup

Providers zijn nodig voor het gebruik van SIP, die het signaal en alle benodigdheden levert. Er wordt namelijk een SIP account aangemaakt waarmee je samen met alle medewerkers bereikbaar bent voor telefonie gesprekken.

 

Op zoek naar een SIP provider en operator?

Binnen SIP en VoIP bestaan er onder andere operators en providers en er zit wel degelijk een verschil tussen. De provider is het bedrijf dat mobiele telefonie en kabeldiensten leveren. Ze maken vaak gebruik van andermans netwerk om haar diensten te kunnen leveren. Ze beschikken dus niet over een eigen netwerk.

In tegenstelling tot een provider beschikt Speakup over een eigen netwerk, daarmee is Speakup geen provider maar operator. Andere SIP providers mogen gebruik maken van het netwerk van Speakup om diensten op te leveren. Het voordeel van Speakup is dat we onze lijnen kort houden en kwaliteit beloven aan onze klanten.

Ons netwerk dekt momenteel Nederland, België en Engeland. Vanuit al deze gebieden zorgen we voor een betrouwbare aansluiting op het reguliere netwerk via onze zakelijke SIP diensten.

Voor SIP trunking heeft u onder andere het volgende nodig:

Meer weten? Neem gerust telefonisch of per mail contact met ons op of vraag een offerte online aan.