SpeakUp Voip reseller / Partner Programma

SpeakUp heeft een partnerprogramma gericht op onder andere telecom- en IT resellers. Jij kunt je focussen op jouw core business en SpeakUp ontzorgt je op het vlak van interconnecties en nummering.

Wij staan je graag bij in de uitrol van VoIP diensten naar jouw klanten. Wij bieden je een interessant dienstenpakket waarmee je je portfolio kunt completeren.

 

VoIP reseller worden? Wij bieden diverse mogelijkheden

SpeakUp biedt twee partnervormen voor een VoIP reseller: Agent en Whitelabel. Het belangrijkste verschil zit hierbij in de facturatie. Als Agent brengt u uw klanten aan als klant bij SpeakUp. In ruil daarvoor ontvang je maandelijks een provisie over de opbrengsten van het belverkeer van die klant. SpeakUp zal de klant factureren voor de telefonie.

Bij Whitelabel bied je onze diensten onder je eigen naam aan en heeft de eindklant geen contractuele relatie met SpeakUp. De factuur wordt dan door jou als partner verzorgd. Voor uitgebreide informatie kun je ons Partner Programma Informatiepakket opvragen, deze kan per mail of post  verstuurd worden. Daarnaast kunnen wij trainingen, ondersteuning en support verzorgen, voor jouw personeel of eindklanten. Voor het informatie pakket kun je een email sturen naar sales@speakup.nl of bellen met +31887732587.

 

Voor wie is het Partner programma bestemd?

  • Telecom- IT resellers
  • Leveranciers van telefooncentrales
  • Kantoorautomatiseerders
  • Internet-service providers die hun portfolio willen uitbreiden met telefonie
  • Value Added Resellers op het vlak van Voice over IP en telecommunicatie
  • Fixed Virtual Network Operators (FVNO)