Klanten Vertellen

Speakup hyper verbonden maatschappij uit de toekomst

We lezen graag wat jij als eindgebruiker en/of partner van ons vindt, maar vooral ook hoe we onze dienstverlening kunnen blijven verbeteren. We vinden het belangrijk dat we je de oplossing blijven bieden die ervoor zorgt dat jij bereikbaar bent zoals jij dat wilt. Iedere dag opnieuw.

Wil je ons een referentie verstrekken? Graag! Deel dan hier direct je mening met ons!

Veel eindgebruikers en partners gingen je al voor en en zij vertellen je graag hoe zij de samenwerking met Speakup ervaren. Ben je benieuwd wat anderen over ons vertellen? Wij ook!

 

 

 

Akyla
Stan Olde Wieverink

“Via de telefoon bereikbaar zijn is voor ons cruciaal. Door de samenwerking met Speakup zijn we altijd bereikbaar voor onze klanten en kunnen we de service bieden die we beloven! Omdat Akyla snel groeit is het belangrijk om te werken met een systeem dat met ons meegroeit. Met het systeem van Speakup kunnen we online gemakkelijk het telefoonplan wijzigen mocht er een nieuwe werknemer bijkomen.”

www.akyla.nl

SICK telefonie
SICK

“We zijn erg blij met de service van Speakup!”
SICK biedt voor elke industriële applicatie een oplossing. Waarbij bewegingen gecontroleerd moet verlopen, industriële systemen productief moeten werken en schone oplossingen belangrijk zijn. Daar komt onze technologie, kennis en ervaring tot haar recht. SICK is thuis in vele branches en industrieën. Met intelligente sensoren en sensoroplossingen, complete applicaties en omvangrijke services draagt SICK wereldwijd bij aan de optimalisatie van processen. In April 2017 is bij ons de Speakup telefonie-oplossing geïmplementeerd. Het door ons gekozen systeem functioneert naar alle tevredenheid. “Wij zijn erg blij met de service van Speakup!”

www.sick.com

switch
Stephanie Maathuis

Door onze samenwerking met Speakup zijn wij verzekerd van betrouwbare telefoniediensten voor onze klanten. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen en we kunnen bij Speakup terecht voor goed advies. Deze korte communicatielijnen zijn voor ons dé basis voor een prettige samenwerking.

www.switch.nl

voip mobiel
Jeroen van den Boogaart

Speakup levert connectivity aan VoIP Mobiel en maakt de verwachtingen waar. VoIP Mobiel is een service gericht bedrijf en verwacht dit ook van zijn leveranciers, storingen en down time zijn deze tijd een no go en VoIP mobiel verwacht dan ook kwalitatief goede connectiviteit van Speakup!

De keuze voor Speakup als Connectivity Partner was voor mij een makkelijke keuze. Een stabiel netwerk en vakkundige mensen aan boord. Er wordt Bij Speakup meegedacht in oplossingen en mogelijkheden. Hierdoor kunnen wij onze klanten beter van dienst zijn. En als er dan iets aan de hans is worden we Snel geholpen. Slechts 1 telefoontje is genoeg. De mensen bij Speakup zijn toegankelijk en nemen de tijd om je te helpen. Voor ons is samenwerking met Speakup een toegevoegde waarde.

VoIP Mobiel is een Nederlandse Telecom provider gespecialiseerd in UC en Cloud PBX binnen de zakelijke markt. Sinds 2006 zijn zij actief in communicatie diensten. VoIP Mobiel is vertrouwd met de kwaliteit van diensten en dienstverlening van Speakup.

www.voipmobiel.nu

calway
Johan Bennink

De hoge betrouwbaarheid van de diensten is voor ons een belangrijke reden om te kiezen voor de samenwerking met Speakup. Calway levert software oplossingen aan call centers voor zowel inbound als outbound projecten waar een betrouwbare telefoonlijn een absolute voorwaarde is. Door de inzet van diensten van Speakpp zijn wij verzekerd van een probleemloze, storingsvrije klantervaring ongeacht het belvolume dat wordt aangeboden.

De no-nonsense werkwijze van Speakup sluit perfect aan bij de manier waarop wij zelf werken en is de basis voor onze langjarige samenwerking.

www.calway.nl

cb
Tom Schepers

“We roepen richting klanten altijd dat we maar een telefoontje verwijdert zijn, maar dan is het wel erg belangrijk dat die telefoon het ook doet. Bij Speakup hebben we de perfecte telefonie-oplossing gevonden. Binnen een dag hadden we een partner op de stoep staan om onze wensen in kaart te brengen met als resultaat een pasklare oplossing voor ons kantoor. Pragmatisch, no-nonsense en erg oplossingsgericht. Wat dat betreft past Speakup perfect bij ons!”

www.creativebastards.nl

covide
Covide CRM

“Speakup heeft zich in de inmiddels vele jaren dat we zaken doen altijd laten zien als een uiterst betrouwbare telecompartij. De bij hen gehoste VoIP-telefooncentrale is zo goed, dat mensen aan de telefoon vaak niet geloven, dat we bellen via het internet. En dan hebben we het nog niet over de fantastische functionaliteit. Wat waar is, moet ook gezegd. Covide CRM 4.0 heeft het gebruikersplatform van Speakup daarom ook geïntegreerd in haar platform.

Jullie kampen – net als wij – met de concurrentie van veel minder presterende partijen, die veel geld besteden aan het in de watten leggen van klanten met behulp van oneigenlijke cadeautjes. Ik heb liever kwaliteit in de dienstverlening. En die levert Speakup.”

www.covide.nl

RFA
Philip Rolefes

“Wij zijn met ons administratiekantoor al jaren gebruiker van de VOIP-toepassing van SpeakUp, en maken sinds geruime tijd ook gebruik van de integratie met mobiele telefonie. De werking en integratie met mobiele telefonie levert ons op deze manier een zeer flexibele en goed werkende invulling van onze totale telefonie. De toevoeging van een extra toestel levert geen enkel probleem op. De implementatie van de vaste toestellen en mobiele toestellen is eenvoudig ingeregeld, de storingen zijn minimaal en de kosten zijn goed beheersbaar.”

www.rfahengelo.nl