Online telefooncentrale in de cloud

Bij Speakup maak je gebruik van een online telefooncentrale voor de telecommunicatie van jouw bedrijf. Dit is geen fysiek apparaat bij je op kantoor of in de serverruimte. De telefooncentrale staat namelijk in de cloud! Je belt namelijk via een digitale centrale dat wordt gehost op onze servers.

De centrale wordt benaderd via het internet en dat brengt vele voordelen met zich mee. De online telefooncentrale wordt gehost bij meerdere Nederlandse datacenters. Dat maakt het flexibel, betrouwbaar en ook nog eens voordelig. Je bent bijvoorbeeld geen maandelijkse kosten meer kwijt voor het onderhouden van een fysieke telefooncentrale.

 

Bellen via een online telefooncentrale

Bell via een online centrale ( VoIP ) zorgt ervoor dat je meer uit je bedrijfsnetwerk haalt. Je hebt tenslotte al bandbreedte voor het internet en er blijft nog voldoende over om  flexibel te kunnen bellen. Het voordeel is dat je ook onderling gratis kunt bellen via dezelfde verbinding en je kunt eenvoudig je telefoon doorschakelen naar mobiel, om maar een paar van de voordelen van zakelijk bellen via VoIP te noemen.

 

De telefooncentrale in de cloud is een efficiënte oplossing

Overweeg je om over te stappen op zakelijk bellen via VoIP, dan kijken we graag samen naar wat in jouw situatie de meest efficiënte oplossing is. Dat kan zijn, een nieuwe virtuele VoIP telefooncentrale opzetten of een bestaande centrale optimaliseren. SpeakUp heeft de meest voorkomende gecertificeerde IP-centrales in het assortiment. Meer weten? Neem contact met ons op!