Online bellen, flexibel én voordelig

Online bellen, ofwel internet bellen is steeds meer een hype geworden bij ondernemers. Via Voice over Internet Protocolo ( VoIP ) wordt bellen aangeboden en is het nieuwe bellen van nu! Weg met de oude analoge telefoon aansluiting en fysieke telefooncentrales waar je veel te veel geld aan spendeert. Met VoIP bel je namelijk niet meer vanuit een telefooncentrale maar vanuit een IP adres. Jouw telefooncentrale staat namelijk in de cloud!

 

Online bellen, hoe werkt dat?

Op het moment dat je online belt, maakt jouw telefoontoestel verbinding met de servers van Speakup, die vervolgens de verbinding en de gesprekken digitaliseren. De gedigitaliseerde gegevens worden vervolgens verzonden naar de ontvanger. Het resultaat is dat je niet meer via een telefoonlijn belt maar via internet. Het voordeel is dat je geen lokale telefooncentrale meer nodig hebt en de daarbij behorende kosten ook niet meer hoeft te betalen. Daarnaast zijn de gesprekskosten ook lager. VoIP maakt bellen ook flexibeler, zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk jouw telefoon doorschakelen of gesprekken doorverbinden.

 

Wat heb je allemaal nodig?

Als eerst kies je voor de oplossing die bij jou past? Wil je alleen vast bellen, mobiel bellen of beide? Daaropvolgend kies je het aantal telefoonnummers die je in gebruik wil nemen én het type telefoonnummer. Het abonnement en het telefoonnummer wordt vervolgens gekoppeld aan het toestel waarmee je belt. Als laatst vul je software en hardware opties toe om volledig ontzorgt te zijn met jouw telefonie. Klaar, je bent bereikbaar zoals jij dat wil!

 

Jouw eigen online telefonie oplossing aanvragen?

Ook toe aan een telefonie oplossing die bij jou past? Aarzel dan niet en neem contact op, we vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is.

Ben je op zoek naar mobiele telefonie in combinatie met een andere zakelijk Speakup Dienst? Dan is de Speakup Box een goed idee.