Telecom Inspirience Awards 2017: inschrijving geopend!

De Telecom Inspirience Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de business partners die zich met mooie klantprojecten hebben onderscheiden. Wederom ondersteunt Speakup de Telecom Inspirience Awards als Event Partner. 
De inschrijving voor 2017 is weer gestart. Wij en de organisatie zijn op zoek naar innovatieve, slimme of gewoon goede klantcases die de afgelopen 12 maanden zijn opgeleverd. En, we weten zeker dat jij ons hierin kunt voorzien!

Je kunt je klantcase indienen voor een van de volgende award-categorieën:

Best UC Project
Het beste zakelijke project met een Unified Communications-totaaloplossing.

Best Mobile Project
Innovatieve projecten waar een oplossing voor mobiele spraak, data, hardware, Mobile Device Management, Expense Management, Vast Mobiel Integratie, of een combinatie is geleverd.

Best Cloud Comms Project
Praktijkcases met Cloud Telefonie/Cloud Communicatie, eventueel gecombineerd met andere Cloud-diensten strijden om een award in deze categorie.

 

 

Best Video Communication Project
Een nieuwe categorie, in het leven geroepen voor de mooiste praktijkcases waarin beeldcommunicatie centraal staat.

Best IoT Project
Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, wordt dit jaar de categorie voor Best Internet of Things Project geprolongeerd; in deze categorie worden de slimste IoT-projecten beoordeeld.

Best Contact Center Project
Eveneens voor het tweede jaar op rij: de award voor Best Contact Center Project. Contact Center vormt de voorhoede van de communicatie-industrie. Alle facetten van telecom en ICT komen er in samen: realtime communicatie, applicatie-integratie, omni-channel communicatie.

Marketing Award 2017
Slimme, ludieke, effectieve en succesvolle marketingacties van business partners worden gezocht voor deze award-categorie.

Vertical Award 2017
Welke business partner heeft zich het beste in een klantsegment gespecialiseerd en is daar succesvol in? Deze partijen kunnen zich aanmelden voor deze categorie.


De deadline om jouw klantcase in te zenden is 25 september aanstaande.

Op 15 november 2017 worden in Het Zalmhuis te Rotterdam de uiteindelijke winnaars bekendgemaakt tijdens hét Award Gala van het jaar! Aanvullende informatie rondom deelname kun je hier vinden.

 

 

Heb je vragen of opmerkingen die je liever persoonlijk stelt?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij het indienen van je case!