Meld je aan! | Expeditie ICT editie 2: Knok jezelf naar de Top

Speakup expeditieleider

Bonjasky Academy – 7 juni 2018

 

Expeditie ICT.
Knok jezelf naar de Top

 

Ondernemerschap is knokken, zeker in Telecom en ICT. Hoe blijf je vitaal? Hoe ga je om met tegenslagen? Hoe zit het met je verdediging en aanval? Expeditie ICT neemt de handschoen op en strijkt 7 juni neer in Almere, bij de sportschool van K1-kampioen Remy Bonjasky.
In deze zeer bijzondere editie van Expeditie ICT zet dit netwerkplatform de stap naar de wereld van de vechtsport. We zijn op 7 juni te gast bij de sportschool van drievoudig K-1 World Grand Prix-winnaar Remy Bonjasky. In een spetterende clinic in de Bonjasky Academy gaan de bokshandschoenen aan en geeft Remy de expeditieleden lessen uit de boksring mee die we in het zakenleven kunnen toepassen.
De afsluitende keynote wordt gegeven door Esther Schouten, voormalig Europees- en Wereldkampioen Women’s International Boxing Federation (WIBF). Een inspirerend verhaal over hoe je uit een diep dal klimt en vervolgens alsnog het hoogste doel bereikt.

Expeditie ICT, alleen voor de echte knokkers!
Datum: 7 juni
Tijd: 14.00 – 19.00 uur (inclusief diner buffet)
Locatie: Bonjasky Academy, Markerkant 14-11 in Almere
Dresscode: smart casual. Wil je actief deelnemen aan de clinic van Remy, neem dan sportkleding  mee. Er is gelegenheid tot omkleden en douchen.

 

Meld je HIER aan voor editie 2 van Expeditie ICT als gast van Speakup. Er zijn beperkte plekken beschikbaar en vol=vol, dus mis het niet!

 

  • Ik wil 7 juni mee op Expeditie!

 

Bonjasky Academy – 7 juni 2018
Knok jezelf naar de top!
We zien je daar!