Hackathon – Powered by Speakup

Ben jij student of professional en heb je wel zin in een uitdaging?

Speakup organiseert een Hackathon en jij bent van harte welkom! 
Programmeurs, developers, creatieve mensen, commerciële mensen alle andere knappe koppen zijn van harte welkom. Heb jij nu al zin in een tof en innovatief weekend en wil je kans maken op eeuwige roem en dikke prijzen? Dat is alles wat telt, want een Hackathon is voor iedereen.

Jouw resultaat kan van alles zijn, een volledig uitgewerkt concept, een deels of volledige ontwikkelde software applicatie of een oplossing die bestaat uit een computerprogramma (App) op een iPad of Smartphone.

BEOORDELINGSCRITERIA
Elk team presenteert de concepten aan een jury aan het einde van de hackathon, waarna de jury de concepten zal beoordelen op basis van diverse beoordelingscriteria.

WINNEN! WINNEN! WINNEN!
Buiten dat het natuurlijk al supertof is om deze uitdaging te winnen én om de hierbij behorende lofprijzingen in ontvangst te nemen, maak je ook nog eens kans op dikke prijzen.

EN VERDER…
Diverse medewerkers van Speakup maar óók externe relaties van Speakup zullen je helpen en adviseren gedurende de Hackathon. Volg ons op onze social media, zodat je de bekendmaking van de datum én mentoren en jury niet mist!

Zeker weten dat dit toffe weekend jou niet aan je neus voorbij gaat?