Partner & Jubileum Event

Partner & Jubileum Event

‘Het heft in handen!’

Voor wie?
Partners, leveranciers en mediapartners van Speakup.

Wanneer?
Donderdag 20 september 2018 om 14:00 uur.

Waar?
De Museumfabriek, Het Rozenzaal 11, Enschede.

 

Hoera! Speakup bestaat bijna 15 jaar. Op donderdag 20 september 2018 organiseren wij daarom ons Partner & Jubileum Event 2018 in Enschede. Een leuke & inspirerende dag, boordevol informatie, innovatie, inspiratie, sprekers en een tikkeltje geplande chaos. Uiteraard volledig verzorgd! We maken graag van de gelegenheid gebruik om jou alles te vertellen over waar Speakup aan werkt en wat je in de nabije toekomst van ons mag verwachten. Daarnaast wijken we – samen met jou – graag af van de gebaande paden en gaan we op verkenning buiten onze comfortzone.

Meld je nu direct aan!

 

‘Het heft in handen!’

Met het thema ‘het heft in handen’ geven, ‘het heft in handen’ nemen, ‘het heft in handen’ houden, belooft Speakup jou een dag vol contrasten en handvaten voor jou en je business! We nemen jou graag mee in een ons verhaal, vol nieuwe inzichten en eyeopeners, sprekers en keynote. Zo vertrek jij na afloop van een hele leuke dag vol inspiratie weer richting huis.

 

Het verhaal van Speakup

Wat zou jij doen? Nieuwe disruptieve technologieën veranderen onze wereld en huidige business modellen blijken niet langer te werken. Dan zet je als bedrijf stappen, toch? Dat is precies wat we bij Speakup hebben gedaan. Ons verhaal begint in september 2003, toen Florian Overkamp Speakup startte met de baanbrekende VoIP technologie, ‘bellen via het internet’ door open-source systemen te koppelen. Naast kostenreductie was het belangrijkste onderscheidende vermogen de veilige omgeving van ons netwerk. Dit gedachtegoed is in de loop der jaren uitgebreid met de bewustwording van een veilige verwerking van persoonsgegevens.

In de afgelopen 15 jaar is veel veranderd in de wereld van communicatie, onze passie voor technologie en het streven naar vrijheid door het borgen van privacy en veiligheid zijn echter altijd gelijk gebleven. Om veranderingen in de toekomst bij te kunnen blijven heeft Speakup haar strategie en visie veranderd. Ben jij benieuwd naar het vervolg van ons verhaal? Florian en Rick vertellen tijdens “Het heft in handen” het Speakup verhaal en geven aan welke weg ze samen inslaan en wat dit voor jou kan betekenen.

Rick & Florian zijn ook de gehele dag beschikbaar voor vragen, opmerkingen en toelichting dus voel je vrij om het gesprek aan te gaan.

 

Dagvoorzitters de Bucket Boys

‘NEE bestaat niet, want deze jongens denken in mogelijkheden!’ Het brutale en eigenwijze presentatie duo Thijs & Joep, alias Bucket Boys, staat bekend om hun creatieve en spraakmakende video’s. Een echte viral-machine, die vaak meer dan 100.000 views scoort. De vrienden onderscheiden zich met out of the box ideeën en hun drang naar het onmogelijke. Dat er animo is voor de content die ze maken, hebben de mannen inmiddels wel bewezen. Zo schrijven de grote nieuwssites bijna wekelijks over hun acties en worden ze regelmatig uitgenodigd voor Radio & TV shows. En ze presenteren het programma How Do They Do It? op Discovery. Dit positieve duo dankt het succes aan hun doorzettingsvermogen, enthousiasme en een gezonde portie brutaliteit en zij gaan tijdens het Partner & Jubileum Event 2018 de gehele dag de rol van dagvoorzitter op zich nemen!

 

Keynote sprekers de Fountainheads

‘You Snooze You Lose ….. So Get Up’. Herken je dat? De wekker gaat en je drukt nog even de ‘snooze-knop’ in. Heerlijk nog 9 minuten in ‘dromenland’. Dromen over hoe geweldig het gaat met de economie, het geweldige (individuele) succes en de fantastische bedrijfsresultaten en winst. Terwijl jij verder slaapt verandert de wereld om je heen in een rap tempo. De markt(ontwikkelingen) wachten niet op slaapkoppen en snoozers. Fountainheads Jan-Henk Bouman & Wim van Rooijen staan samen op het podium en bestuderen al 6 jaar als Trendverkenners* dagelijks de snel veranderende wereld om ons heen en vertalen die ontwikkelingen naar verhalen voor jou als ondernemer én ondernemende mens. Waarom zou jij een Trendverkenner moeten worden en structureel ‘functieloze-tijd’ moeten plannen? En, hoe doe je dat? Laat je oogkleppen met enig verbaal geweld maximaal open zetten, laat je verwonderen & verrassen door Fountainheads.

* niet te verwarren met futurologen, futuristen, trendwatchers, waarzeggers, handlezers en Tarrot-kaarten leggers!

 

Programma

14:00 uur – Inloop & ontvangst
14.30 uur – Officiële opening: Florian Overkamp & Rick Sulman
15:15 uur – Start sessie 1
16:15 uur – Pauze
17:00 uur – Start sessie 2
18:00 uur – Netwerken & Diner
19:30 uur – Keynote sprekers: Fountainheads
20:30 uur – Dessert & Borrel
22:00 uur – De deuren van de locatie sluiten.
Meer informatie over de sprekers.

 

Locatie van het Speakup Event

Voor de locatie van ons event zijn we op zoek gegaan naar een unieke plek die bijdraagt aan een dag vol contrasten en aan ons verhaal. In De Museumfabriek in Enschede die is gevestigd in de voormalige textielfabriek Het Rozendaal, hebben we dat gevonden. Het Rozendaal was een import- en exportmaatschappij in katoenafval. Het complex heeft verschillende culturele functies, en is daarmee het culturele hart van de nieuwe wijk Het Roombeek. Bijna heel Nederland kent de wijk Het Roombeek van de vuurwerkramp in 2000 waarbij 171 ton aan vuurwerk midden in de woonwijk ontplofte. Het pand staat op de Enschedese culturele erfgoedlijsten en is gespaard gebleven tijdens de explosie.

 

Voel je welkom in de voormalige textielfabriek, waar in het verleden poetsdoeken werden geweven en de trein door de hoge deuren reed om het katoen af te leveren. De rails liggen er niet meer, maar het interieur verraadt nog de vroegere dynamiek. Een vakmanschap waarop de fundering van Enschede (Speakup’s thuisbasis) is gebouwd. Je innerlijke mens wordt gedurende de gehele dag verzorgd vanuit de ambachtelijke keuken van het restaurant, waar alles vers wordt bereid. Er wordt gewerkt met regionale producten. Zo worden bijvoorbeeld de ambachtelijke broodsoorten bereid met meel van de dichtbij gelegen Lonneker Molen. Kortom: een bijzondere locatie waar we jou graag ontvangen!

 

Jij komt toch ook?

Spreekt ons event jou aan? Dan ben je van harte welkom op het Partner & Jubileum Event van Speakup. Registreer je nu direct & RSVP ‘Ja, ik ben erbij’ om je deelname te bevestigen. Er is voor het event een app geintroduceerd, de downloadinstructies vind je in de bevestigingsmail die je ontvangt na je registratie voor het event. In aanloop naar het event delen we steeds meer details via onze kanalen. Stay tuned!

We verwelkomen je graag op het Partner & Jubileum Event van Speakup op 20 september 2018 in Enschede. Tot dan!