beoordeeld met een 8.2

Artikel | Nieuwe samenwerking met Privacy Zeker

Telecomdienstverlener Speakup en AVG- en privacy-specialist Privacy Zeker zijn op 23 juli een samenwerking aangegaan.

Speakup, dat security van de diensten en oplossing tot een van de speerpunten van de activiteiten rekent, maakt nu deel uit van het partner ecosysteem van Privacy Zeker. Deze onderneming, drie jaar geleden opgericht, adviseert en begeleidt mkb-bedrijven met advies en dienstverlening op het gebied van AVG, privacywetgeving en datalekken.

“Je ziet dat veel mkb’ers met deze materie worstelen”, stelt Kor de Boer, commercieel directeur van Privacy Zeker. “Als je als ondernemer alles zelf moet uitzoeken en inrichten om te kunnen voldoen aan de regelgeving, dan ben je 60 tot 70 uur bezig. Dat kunnen de meeste kleinere bedrijven zich niet permitteren.”

Het online programma van Privacy Zeker helpt ondernemers om op een eenvoudige manier te zien welke stappen moeten worden ondernomen om aan de AVG-verplichtingen te voldoen. In de online omgeving is ook het verwerkingsregister, datalekregister en privacy awareness e-learning te vinden. Daarnaast stelt Privacy Zeker op maat gemaakte documenten op voor de onderneming, zoals een privacyreglement. De helpdesk met privacy-experts staat voor ondernemers klaar in geval van vragen op het gebied van privacy of ondersteuning bij een datalek.

Partners

Om die dienstverlening heen creëert Privacy Zeker, dat 11 medewerkers in dienst heeft, een ecosysteem aan partners, waarvan Speakup er nu een is. “Wij selecteren partners die iets toevoegen, bijvoorbeeld op het gebied van flexibel werken, veiligheid, security of antivirus. Bij partners kijken we heel goed of hun activiteiten bij onze dienstverlening past. Bij Speakup is dat beslist het geval”, legt de Boer uit. Hij stelt dat er steeds vaker flexibel en plaatsonafhankelijk gewerkt wordt. “Sommige zaken kun je daarbij niet meer vertrouwen, denk aan openbare wifi-netwerken. De apparatuur en diensten van onze partners moet de gebruiker juist beschermen tegen dataverlies of privacy-issues. Speakup past in ons streven de werkomgeving veiliger te maken.”

Exclusief

Voor Speakup biedt de overeenkomst voordelen. “Wij profileren ons sterk op het gebied van security”, vertelt Rick Sulman, CEO van Speakup. “Door deel uit te maken van het ecosysteem van Privacy Zeker, exclusief als enige telecompartij, dragen we het kwaliteitsstempel van Privacy Zeker. Dat is een belangrijk signaal naar de abonnees van Privacy Zeker, die graag samenwerken met een partij die privacy en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan.”

Voor klanten van Privacy Zeker heeft Speakup een aantrekkelijke kortingsactie.

klaar om te verbinden?

Onze pioniers denken geheel vrijblijvend mee over jouw geschikte telefonie oplossing.

Vraag vandaag een offerte aan

Contactpersoon(Vereist)
Bedrijfsadres(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.