Managed Hosted Voice

Met Managed of Hosted voice vertegenwoordigt de volgende logische stap naar het bouwen van een zakelijke communicatie platform. Het nemen van telefonie diensten in de cloud bespaart aanzienlijk op de kosten van telefonie en verlicht IT-medewerkers de last van het beheer van lokale telefoonsystemen en centrales.

Managed of hosted voice diensten strekken zich ook uit tot klantenservice contact centers, evenals Microsoft-gecertificeerde SIP trunking oplossingen die kosten besparen. Alle medewerkers zijn via hetzelfde nummer bereikbaar.

 

Professioneel met hosted voice

Als het gaat om consultatie over complexe cloud migratie en communicatieplatforms, telt het aantal jaren ervaring. Ons professionele dienstenteam heeft jarenlange ervaring in het integreren van communicatie applicaties in klantenomgevingen en de manier waarop bedrijven communiceren. Denk bijvoorbeeld aan vaste of mobiele telefonie maar ook aan Vast-Mobiel Integratie.

 

Voor wie is Managed Voice geschikt?

Kies voor maximale betrouwbaarheid en maak gebruik van hosted telefonie of managed voice! Uitermate  geschikt voor bedrijven die hun bereikbaarheid willen optimaliseren! Goedkoop bellen via internet is daarom voor iedereen mogelijk. Offerte aanvragen doe je online of je kunt bellen met onze klantenservice.