Managed Hosted Voice

Managed of Hosted voice vertegenwoordigt de volgende logische stap naar het bouwen van een zakelijke communicatie platform. Het nemen van telefonie diensten in de cloud bespaart aanzienlijk op de kosten van telefonie en verlicht IT-medewerkers de last van het beheer van lokale telefoonsystemen en centrales.

Managed Hosted voice diensten strekken zich ook uit tot klantenservice contact centers, evenals Microsoft-gecertificeerde SIP trunking oplossingen die kosten besparen.

 

Professionele managed hosted voice

Als het gaat om consultatie over complexe cloud migratie en communicatieplatforms, telt het aantal jaren ervaring. Ons professionele dienstenteam heeft jarenlange ervaring in het integreren van communicatie applicaties in klantenomgevingen en de manier waarop bedrijven communiceren. Denk bijvoorbeeld aan vaste of mobiele telefonie.

 

Voor wie is Managed Voice geschikt?

Managed of hosted Voice is geschikt voor bedrijven die hun bereikbaarheid willen optimaliseren! Goedkoop bellen via internet is daarom voor iedereen mogelijk. Vraag online een offerte aan of neem contact op met onze klantenservice.