Het zit d'rop! ISDN stopt, stap over naar VoIP

Wat is ISDN?

ISDN is een vorm van digitale telefonie. Met ISDN kan er over een koperverbinding gegevens worden getransporteerd waardoor jouw bedrijf kan bellen. Het belangrijkste kenmerk van ISDN is de digitale signaaloverdracht van de centrale tot aan jouw telefoon. Dit maakte het altijd mogelijk om over een enkele aansluiting meerdere telefonielijnen aan te bieden.

Waarom ISDN stopt.

ISDN kan qua functionaliteiten niet meer innoveren wat ISDN geen toekomstbestendige telefonie oplossing maakt. De afgelopen jaren is het gebruik van Bellen via Internet (ook wel VoIP genoemd) als modern maar betrouwbaar alternatief voor ISDN sterk gegroeid. Tegenwoordig zijn er zelfs meer bedrijven die gebruik maken van Telecommunicatie via Internet dan dat er bedrijven nog gebruik maken van een analoge of ISDN verbinding.

Wanneer stopt ISDN?

Enkelvoudige en meervoudige ISDN1/2 en meervoudige PSTN zijn per 1 september 2019 niet meer beschikbaar. Het is belangrijk om voor deze datum over te stappen naar een modern alternatief.

Het minder gebruikte ISDN15/20/30 wordt nog tot minstens 1 januari 2021 ondersteund.

Online telecommunicatie

Vaste en/of mobiele zakelijke telecommunicatie oplossingen voor kantoor, thuis en onderweg zodat jij bereikbaar én beschikbaar bent zoals jij wilt. Overstappen van ISDN naar bellen via internet (VoIP) biedt je directe controle over je telecommunicatie door de talrijke mogelijkheden, waar je ook bent en op ieder tijdstip.

Nummerbehoud

Ons eigen (vaste) netwerk garandeert een betrouwbare bereikbaarheid. Hiernaast begeleiden we je graag om over te stappen. Alle huidige telefoonnummers worden hierbij behouden want wij vinden het belangrijk dat jouw klanten niets merken van jouw overstap van ISDN naar VoIP.

 

Complete dekking

Ons eigen netwerk is aangesloten op een uitgebreid en internationaal telefonienetwerk. Bellen via internet (VoIP) biedt je de dekking die je gewend bent in Nederland maar ook (ver) daarbuiten. Vanzelfsprekend worden er ook geen extra kosten berekend voor dataroaming binnen de EU.

 

Volledig ontzorgd

Jouw telecommunicatie oplossing bij één partij, zonder investering en toch flexibel en schaalbaar bereikbaar. VoIP van Speakup is eenvoudig uit te breiden met telefoonnummers, -toestellen en een scala aan functionaliteiten op het door jou gewenste moment.

 

Locatie onafhankelijk

Onderweg kun je gebruik maken van dezelfde functionaliteiten als de collega’s op kantoor, op één en hetzelfde telefoonnummer. Speakup biedt een totaaloplossing die de voordelen van vaste en mobiele telecommunicatie ten gunste van jou combineert.

 

Gebruiksvriendelijk

Alle voordelen van bellen via internet (VoIP) zonder de langlopende contracten. Flexibiliteit en schaalbaarheid met een online telecommunicatie oplossing die met je meebeweegt. Niet moeilijker dan strikt noodzakelijk is ons motto, zodat je deze zelf kunt beheren en instellen.

 

Bereikbaar zijn zoals jij wilt

In een wereld waar je 24/7 bereikbaar bent tóch baas zijn over je eigen beschikbaarheid. Team Speakup staat altijd voor je klaar en adviseert hiernaast graag over hoe bellen via internet (VoIP) de beschikbaarheid van jouw organisatie gaat verbeteren.

 

Kostenvoordeel

Voordelig bellen dankzij lagere kosten per gesprek: wij rekenen met een tarief per seconde en met voordelige belbundels. Met groepsbundels kun je gratis onderling bellen met collega’s of andere klanten van Speakup. Kies wat voor jou werkt en je bent al snel voordeliger uit dan met ISDN!

 

Gestopt met ISDN. En nu?

Download hier de Whitepaper.

Het zit d’rop! ISDN, bedankt.

 

Ben je benieuwd naar de telecommunicatie oplossingen die wij jouw bedrijf kunnen bieden? Als smaakmaker in telecommunicatie begrijpen we heel goed dat jouw wensen persoonlijk zijn en daarom gaan we graag voor jou aan de slag. Stel ons direct je vragen en we helpen je graag voordelig bij het verbeteren van je beschikbaarheid & bereikbaarheid.

Speakup vindt het belangrijk om telecommunicatie helemaal op de individuele wens af te stemmen. Als smaakmaker in telecommunicatie komen we daarom graag persoonlijk met je kennismaken. We komen niet graag met lege handen, dus welke lekkernij mogen we voor je meenemen?

 

 

 

 

pand

Na ISDN overstappen naar de wereld van VoIP.

Ben je klaar voor de moderne en complete telecommunicatie oplossing die VoIP jou en jouw bedrijf te bieden heeft? We staan klaar om je direct verder te helpen!

Heb je een vraag over ISDN die we voor je mogen beantwoorden? Ben je benieuwd hoe eenvoudig het is om over te stappen en wat wij voor jou doen om jou en je bedrijf zoveel mogelijk te ontzorgen? Wat je reden ook is, we nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen.

 

Bel ons of laat je door ons terugbellen. Je mag ons natuurlijk ook een bericht sturen, dan komen we binnen 24 uur terug met het antwoord op je vraag.