Van ISDN naar VoIP? ISDN stopt!

Wat is ISDN?

ISDN is een vorm van digitale telefonie. Met ISDN kan er over een koperverbinding gegevens worden getransporteerd waardoor jouw bedrijf kan bellen. Het belangrijkste kenmerk van ISDN is de digitale signaaloverdracht van de centrale tot aan jouw telefoon. Dit maakte het altijd mogelijk om over een enkele aansluiting meerdere telefonielijnen aan te bieden.

Waarom ISDN stopt?

ISDN kan qua functionaliteiten niet meer innoveren wat ISDN geen toekomstbestendige telefonie oplossing maakt. De afgelopen jaren is het gebruik van Bellen via Internet (ook wel VoIP genoemd) als modern maar betrouwbaar alternatief voor ISDN sterk gegroeid. Tegenwoordig zijn er zelfs meer bedrijven die gebruik maken van Telecommunicatie via Internet dan dat er bedrijven nog gebruik maken van een analoge of ISDN verbinding.

Wanneer stopt ISDN?

Enkelvoudige en meervoudige ISDN1/2 en meervoudige PSTN zijn per 1 september 2019 niet meer beschikbaar. Het is belangrijk om voor deze datum over te stappen naar een modern alternatief.

Het minder gebruikte ISDN15/20/30 wordt nog tot minstens 1 januari 2021 ondersteund.

 

pand

 

Na ISDN introduceren wij (Speakup) je nu graag binnen de wereld van VoIP.

Ben je klaar voor de moderne en complete telecommunicatie oplossing die VoIP jou en jouw bedrijf te bieden heeft? We staan klaar om je direct verder te helpen!

 

Heb je een vraag over ISDN die we voor je mogen beantwoorden? Ben je benieuwd hoe eenvoudig het is om over te stappen en wat wij voor jou doen om jou en je bedrijf zoveel mogelijk te ontzorgen? Wat je reden ook is, we nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen.

 

Bel ons of laat je door ons terugbellen. Je mag ons natuurlijk ook een bericht sturen, dan komen we binnen 24 uur terug met het antwoord op je vraag.

 

Stel ons je vraag over overstappen van ISDN naar VoIP!