Internetbellen – Flexibel online bellen

Via internet bellen, oftewel VoIP, maakt het mogelijk dat je kunt bellen via een internetverbinding. Maar hoe werkt dat precies en is dat net zo goed als de analoge telefoonlijn? Wat zijn daarnaast de mogelijkheden? Wij geven je graag antwoord op al je vragen met betrekking tot internetbellen.

 

Hoe werkt internetbellen?

Bedrijven die momenteel nog analoge telefonie gebruiken hebben momenteel een fysieke telefooncentrale staan in het bedrijf. Een telefooncentrale is duur in aanschaf en daarbij betaal je ook nog eens veel kosten aan onderhoud en uitbreidingen van je telefonie. VoIP werkt net wat anders, want je belt namelijk via een digitale telefooncentrale dat op een server staat.

Het voordeel van is dat je altijd optimaal bereikbaar bent en dat je geen omkijken hebt naar ingewikkelde toepassingen. Je bent zeer flexibel en je kunt gemakkelijk je telefonie upgraden wanneer je dat wenst.

 

Hoe wil je via internet bellen? Via een vaste lijn, mobiel of beide?

Bellen via een internet is mogelijk via de vaste telefoon én via de mobiele telefoon. Elke collega op de werkvloer is dan per werkplek bereikbaar en alle collega’s die onderweg zijn naar afspraken. Je schakelt je vaste toestel eenvoudig door naar je mobiele telefoon en je bent overal bereikbaar.

Bij ons kun je daarom kiezen uit de volgende diensten:

 

Ook gebruik maken van online bellen?

Wil je ook gebruik van telefonie via Speakup maken? Wij adviseren graag over de best mogelijke oplossingen dat wordt volledig verzorgd. Neem dan contact met ons op!