Goedkoop internationaal bellen naar het buitenland

Met goedkoop zakelijk bellen via VoIP, worden de wensen van jou en jouw onderneming volledig ingericht op je telefonie. Je bent bereikbaar zoals jij dat wilt en je kan met een gerust hart zoveel bellen als je wil. Een hoge rekening? Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Je kunt namelijk goedkoop vast bellen naar het buitenland dankzij telefonie van Speakup.

 

Goedkoop internationaal bellen, hoe begin ik?

Bellen naar het buitenland begint bij een internationaal telefoonnummer. Het kan nogal een klus zijn om goed te communiceren via internationale telefoonnummers. Er bestaan verschillende landcodes, wel of geen nul voor een netnummer en dan hebben we nog te maken met mobiele telefoonnummers.

Speakup biedt oplossing! Bij ons kun je gewoonweg een internationaal telefoonnummer aanvragen zodat je altijd goed bereikbaar bent in het buitenland. Zowel binnen Europa als wereldwijd bieden wij oplossingen.

 

Hoe werkt goedkoop bellen naar het buitenland?

Goedkoop bellen naar het buitenland is mogelijk door VoIP. Geen dure centrales meer die technisch worden onderhouden. Wij werken met onze eigen digitale centrale dat draait op servers. Dit zorgt ervoor dat jij 24/7 internationaal bereikbaar bent en jouw klanten goed kunt bereiken.

Kosten? VoIP is goedkoop bellen omdat de verbinding loopt via een internet aansluiting. Bespaar daarom bij Speakup op kosten voor bellen naar het buitenland.

 

Neem contact op voor advies

Ben je als ondernemer of werknemer van een bedrijf veel actief in het buitenland. Vraag dan eens om advies voor de beste telefonie oplossing. Onze klantenservice staat dagelijks klaar voor vragen en advies!