Zakelijk vast bellen

Bellen en bereikbaar zijn – precies zoals je dat als klein of (middel)groot bedrijf wilt. Met alle ruimte om toestellen en nummers uit te breiden (of in te krimpen). Past dat bij jou? Dan zit je goed met Speakup.

 

Speakup vast bellen via internet is er voor ieder bedrijf. Zo helpen we je als startende ondernemer bijvoorbeeld met het opzetten van je eerste telefonienetwerk. Maar ook grote bedrijven met verschillende internationale vestigingen kloppen bij Speakup aan voor oplossingen op het gebied van zakelijke telefonie. Speakup vast bellen is in al die gevallen de perfecte basis om verder op te bouwen.

 

Voordelen zakelijk vast bellen

Het is natuurlijk handig om overal mobiel bereikbaar te zijn, maar vaste telefonie blijft voor elke onderneming of organisatie onmisbaar. Kies je voor zakelijke telefonie van Speakup, dan profiteer je ook nog eens van een aantal mooie voordelen:

 • Lagere kosten per gesprek
  Bel je naar andere vaste en mobiele nummers, dan bel je tegen voordelige tarieven. Daarnaast betaal je bij ons ook nog eens per seconde. Bellen naar andere klanten van Speakup is zelfs gratis!
 • Uitgebreide functionaliteiten
  Speakup Zakelijk Vast bellen levert je naast voordelige tarieven ook veel handige extra opties. Van telefoon menu’s tot conferentiegesprekken en voicemail berichten die binnenkomen op je e-mail, de mogelijkheden zijn eindeloos. Al je wensen vertalen we zo naar een product op maat.
 • Doorschakelen naar mobiel
  Moet je even de deur uit terwijl je een belangrijk telefoontje verwacht? Geen probleem, met Speakup Vaste telefonie zakelijk kun je eenvoudig je vaste telefoon doorschakelen naar je mobiel!
 • Ideaal voor thuis werken
  Met Speakup Vast ben je helemaal klaar voor Het Nieuwe Werken. Werknemers zijn thuis via hetzelfde telefoonnummer bereikbaar als op kantoor en kunnen zo gebruikmaken van alle beschikbare functies.

 

Zo werkt zakelijke vaste telefonie: vast bellen van Speakup

Onze zakelijke vaste telefonie oplossing is schaalbaar en dus toe te passen binnen elk soort bedrijf. Heb je nog geen telefooncentrale? Dan configureren we een digitale centrale voor je die aan alle wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat in jouw situatie kunnen realiseren? Neem contact op met ons en we bespreken graag de mogelijkheden met je!

Vragen of opmerkingen die je wilt delen?

belspeakup_mannetje_200px

Ben je benieuwd hoe bellen via internet jou voordeel op gaat opleveren? Heb je een of meerdere vragen voor ons die we mogen beantwoorden? Of, ben je benieuwd naar het kostenvoordeel? Laat gerust je telefoonnummer achter, zodat we je terug kunnen bellen om je verder te helpen!