Vast en Mobiel Integratie

Vind je het niet vreemd dat je vast en mobiel bellen apart afneemt als je beiden gebruikt? Wij wel. Wij bieden daarom een totaaloplossing die alle voordelen van beiden combineert.

 

Bij Speakup kun je terecht voor zowel zakelijke vaste telefonie als mobiele telefonie. Voor ieder wat wils dus, maar is het eigenlijk niet vreemd dat je die keuze überhaupt nog moet maken? Wij vinden eerlijk gezegd van wel en daarom is er nu Speakup Vast en Mobiel integratie: een totaaloplossing die de voordelen van vast en mobiel bellen combineert. 24/7. altijd en overal.

 

Voor wie is Vast en Mobiel Integratie?

Vind je het belangrijk dat medewerkers onderweg net zo goed bereikbaar zijn als op kantoor? En dat ze daarbij op elke plek alle mogelijkheden tot hun beschikking moeten hebben om efficiënt te kunnen werken? Of dat nu op een telefoon, tablet of laptop is? Dan vind je bij Speakup Vast Mobiel dé koppeling voor alle oplossingen die je zoekt.

 

Altijd en overal bereikbaar zoals jij dat wilt.

Telefonische bereikbaarheid is belangrijk voor elke organisatie. Met Speakup Vast&Mobiel Compleet verbind je snel en eenvoudig je mobiele telefoontoestel aan Speakup Compass, de virtuele telefoon centrale van Speakup. Zo ben je zakelijk altijd bereikbaar op kantoor, onderweg én thuis op het telefoonnummer van jouw keuze. Betrouwbaar voor je klanten en efficiënt voor jou!

 

Voordelen Vast Mobiel koppeling van Speakup

Het integreren van vast en mobiel bellen levert je nogal wat voordelen op. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

 • Locatie onafhankelijk.
  Eenvoudig schakelen tussen kantoor, onderweg en thuis met alle functionaliteiten op één en hetzelfde telefoonnummer
 • Koppeling naar keuze.
  Eenvoudig te verbinden met Speakup Compass. Heb je een eigen centrale? Vraag naar de mogelijkheden tot koppeling
 • Multi-device.
  Bellen via vast, mobiel, desktop of tablet. Met de Speakup App stel je mobiel, je beschikbaarheid en je bereikbaarheid in.
 • Gebruiksvriendelijk.
  Niet moeilijker dan strikt noodzakelijk is ons motto. Je kunt je bereikbaarheid zelf beheren en instellen via de Speakup App.
 • Nummerbehoud.
  Je kunt je huidige telefoonnummers meenemen, waardoor jouw klanten niets merken van de aansluiting op een andere centrale.
 • Complete dekking.
  Keuze uit twee mobiele netwerken, met internationale dekking.
 • Eenvoudig en Overzichtelijk.
  Gezamenlijk met je collega’s de bel- en databundels delen. En ontvang alle kosten voor vast en mobiel bellen op één factuur.

 

Grip op je telefonie

Met Speakup Vast & Mobiel integratie heb je controle op je vaste en mobiele telefonie. Op de bereikbaarheid van de organisatie zelf en van alle medewerkers afzonderlijk. Doordat je de functionaliteiten van je vaste telefonie ook op je mobiel beschikbaar hebt. Daarnaast ken je geen versnippering meer van je vaste en mobiele abonnementen (aantal simkaarten, verschillende aanbieders, parallel lopende contracten en langdurige contracten of looptijden). Bereikbaarheid wordt daardoor beheersbaar.

 

Eenvoudig en flexibel.

Speakup Vast&Mobiel Compleet kan je eenvoudig inzetten vanaf één simkaart. Het enige wat je nodig hebt is een mobiel toestel en een Speakup Vast&Mobiel Compleet abonnement,
dat makkelijk is uit te breiden naar elke gewenste omvang. Ons basis abonnement bestaat uit de volgende componenten:

 • Abonnement 06-nummer,
 • Speakup Compass gebruikerslicentie,
 • 1.000 Belminuten in NL/EU,
 • Databundel naar keuze, eenvoudig te verlagen of verhogen,
 • Groepsbundels.

 

Speakup Vast&Mobiel Compleet

 

 

Alle informatie die je nodig hebt over Vast&Mobiel Compleet overzichtelijk in een leaflet. Download hem hier om de informatie later op je gemak nog eens door te lezen.

 

 

 

Klinkt goed toch? Maar, het wordt pas echt interessant als we gaan kijken hoe de integratie van vast en mobiel perfect geconfigureerd kan worden voor jouw specifieke behoeftes. Benieuwd hoe dat jouw zakelijke telefonie kan optimaliseren? Wij gaan die uitdaging graag samen met je aan, dus neem snel eens contact op!

Vragen of opmerkingen die je wilt delen?

belspeakup_mannetje_200px

Ben je benieuwd hoe bellen via internet jou voordeel op gaat opleveren? Heb je een of meerdere vragen voor ons die we mogen beantwoorden? Of, ben je benieuwd naar het kostenvoordeel? Laat gerust je telefoonnummer achter, zodat we je terug kunnen bellen om je verder te helpen!