Speakup Rapportage Tool

Soms wil je gewoon rustig werken zonder telefoontjes. Toch verwachten je klanten stiekem dat je altijd opneemt. Hoe vind je hier balans in? Wij helpen je. Dankzij inzicht in onder meer pieken in beltijden.

Met ons smart(er) netwerk, waarmee wij naast jouw bereikbaarheid óók jouw beschikbaarheid en je #nuevenniet momenten ondersteunen. Hier komt onze Rapportage Tool om de hoek kijken, die jou inzicht geeft in bereikbaarheid én je beschikbaarheid.

 

Beschikbaarheid is niet vanzelfsprekendheid.

Beschikbaar zijn is geen vanzelfsprekendheid, terwijl open communicatie juist je sterkste link is met je klant! Ervaring leert ons dat minimaal 20% van alle oproepen naar bereikbare bedrijven niet beantwoord worden. Welk bedrijf kan zich een goede bereikbaarheid, maar een matige tot slechte beschikbaarheid veroorloven? Geen enkele vinden wij.

We denken graag met je mee en bieden je daarom de Speakup Rapportage Tool. Met de Tool maken wij gespreksverkeer direct inzichtelijk door de beschikbaarheid op basis van al het inkomende, uitgaande en interne telefonieverkeer te meten. Zo ontvangt je nauwkeurig inzicht in de gespreksafhandeling en de onderverdeling per persoon of per afdeling binnen een bedrijf. De Rapportage Tool is het middel om direct zichtbaar te maken hoe je de beschikbaarheid verbetert. Meetbaar inzicht in en effectieve verbetering van je beschikbaarheid. Iedere maand opnieuw.

 

Wil jij de beschikbaarheid & bereikbaarheid ook verbeteren?

Voor het activeren van de Rapportage Tool zullen wij altijd een onderzoek uitvoeren. Dit doen we om er zeker van te zijn dat het door jou al ingerichte belplan geschikt is om te meten met de Rapportage Tool. Indien het belplan niet of gedeeltelijk niet voldoet aan de hiervoor door Speakup gestelde voorwaarden, dan helpen we je eerst met verbeteringen in deze zodat we je direct inzicht kunnen verschaffen in je bereikbaarheid én je beschikbaarheid.

 

Benieuwd hoe Speakup Rapportage Tool dat jouw zakelijke telefonie gaat optimaliseren? Wij gaan die uitdaging graag samen met je aan, neem snel contact op!

Vragen of opmerkingen die je wilt delen?

belspeakup_mannetje_200px

Ben je benieuwd hoe bellen via internet jou voordeel op gaat opleveren? Heb je een of meerdere vragen voor ons die we mogen beantwoorden? Of, ben je benieuwd naar het kostenvoordeel? Laat gerust je telefoonnummer achter, zodat we je terug kunnen bellen om je verder te helpen!