Zakelijke cloud telefonie (VoIP)

Grote kans dat je binnen jouw bedrijf al op verschillende manier via de cloud werkt. Bijvoorbeeld voor het opslaan van data of het gebruik van softwaretoepassingen. De mogelijkheden zijn enorm en maken het werk stukken makkelijker en efficiënter. Cloud telefonie, ook wel VoIP telefonie genoemd, hoort daar ook bij en kan je zakelijke telefonie op verschillende manieren optimaliseren.

 

Hoe werkt cloud telefonie?

Als je gaat bellen via de cloud heb je geen vaste telefooncentrale meer nodig bij jou op locatie. In plaats daarvan richten we een digitale telefooncentrale voor je in, die je via het internet kunt bereiken. Deze wordt gehost op verschillende van onze servers, zodat je bereikbaarheid altijd gegarandeerd is. Van welke opties je gebruik maakt bepaal je helemaal zelf, zodat je nooit betaalt voor functies die je niet gebruikt.

 

De voordelen van Cloud telefonie op een rij

Het grootste voordeel van zakelijk bellen via de cloud is dat het flexibel en schaalbaar is. Alles is dus precies af te stemmen op de wensen en behoeftes van jouw organisatie. Het uitbreiden van de mogelijkheden vereist dus niet langer een dure investering in een nieuwe telefooncentrale, maar kan gewoon direct voor je worden doorgevoerd. Andere voordelen die onze klanten waarderen zijn onder meer:

  • je vaste telefoon doorschakelen naar mobiel
  • ondersteuning van conference calls
  • voicemail doorzetten naar je e-mail
  • goedkoop bellen naar vaste telefoonnummers
  • gratis bellen naar collega’s en andere SpeakUp-gebruikers

 

Telefonie op maat van Speakup

Cloud telefonie maakt het mogelijk om te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Laat ons daarom gerust eens weten tegen welke problemen je aanloopt of wat je wensen zijn, dan denken we graag met je mee over een oplossing. Daarnaast zijn er ook enkele standaardpakketten die een goede basis vormen voor je zakelijke telefonie:

Wil je meer weten over telefonie in de cloud? Neem contact op en we vertellen je alles over de mogelijkheden van cloud telefonie voor jouw bedrijf.