088 nummer of telefoonnummer aanvragen

In de wandelgangen zie je vaak 0900 nummers voorbij komen. Ook 088 nummers zijn er steeds meer. Wat zijn het precies? En wanneer is een 088 nummer bij Speakup een goede zet voor jouw business? Ontdek het hier.

 

Meer vrijheid? Ga ‘n 088 nummer aanvragen

Hou je van de vrijheid van bellen in alle opzichten? Van snel kunnen opzeggen tot zelf kiezen of je betaalt per seconde of bundel? Bij Speakup zit je dan al goed. Die voordelen van online telecommunicatie heb je zo in je pocket. Een 088-netnummer geeft je nóg meer vrijheid. Ervaar hieronder hoe dat zit.

 

Wanneer kiezen voor een 088 nummer?

Ga je voor vrijheid, dan kies je ook zelf een telefoonnummer(reeks). Dus waar je vestiging ook zit. Hoeveel vestigingen je ook hebt. En binnen welk netnummer je ook valt. Veel van onze relaties ontdekten al de legio voordelen van een 088-nummers. We zetten ze hier voor je op een rij.

 

Voordelen van 088-nummer

  • Je wilt graag een professionele en landelijke uitstraling
  • Je zoekt een klantvriendelijk en voordelig alternatief van een 0900-nummer
  • Je krijgt een handige reeks van 100 opvolgende nummers
  • Medewerkers zijn elk op een eigen nummer bereikbaar
  • Als je bedrijf verhuist, hou je je nummer; dit verhuis je gewoon mee
  • Als je bedrijf verhuist, blijf je tijdens de verhuizing ook gewoon bereikbaar

 

Verschil 088 en 085 telefoonnummer aanvragen

Naast 088 bestaan er ook 085 nummers. Aanvragen hiervan gaat op dezelfde manier. Ook de voordelen tussen die twee zijn gelijk. Het grootste verschil?

  • Bij 088 telefoonnummers aanvragen krijgt u een reeks van 100 opeenvolgende nummers
  • Een 085 nummer vraagt u per stuk aan

Een 088-telefoonnummer aanvragen is dus vooral heel geschikt als je een groot bedrijf hebt met verschillende filialen, kantoren of vestigingen. Zo krijgen je medewerkers allemaal hun eigen telefoonnummer met dezelfde begincijfers. Handig én logisch voor bellers die met meer mensen in je organisatie te maken hebben. Ook voor intern gebruik werkt dat natuurlijk praktisch.

Twijfel je of een 088-telefoonnummer voor jou de beste keus is? Check dan of een 0900 nummer, regionaal nummer of ander nummer beter bij je past. Bekijk hiervoor de soorten telefoonnummers Natuurlijk adviseren wij je hier ook graag over.

 

Tip als je een nummer gaat aanvragen

Bepaal per afdeling een logische, opvolgende nummerreeks als je kiest voor netnummer 088. Bijvoorbeeld alle salesmensen krijgen een nummer binnen de tien en twintig. Zoals 10, 11, 12, 13 enzovoort en 20, 21, 22, 23. En alle boekhoudmedewerkers in de reeks 30: 31, 32, 33 enzovoort. Vooral intern is het handig voor mensen om te weten dat een bepaald begingetal hen rechtstreeks op een specifieke afdeling brengt.

 

Direct aanvragen?

Ben je toe aan dé professionaliseringsstap? Neem dan vandaag nog contact op.