088 nummer of telefoonnummer aanvragen

Wij bieden je enorm veel vrijheid. Je richt je telecommunicatie precies in zoals jij dat wilt. Het kiezen van je eigen telefoonnummer is daarbij een van de vele voordelen van online telecommunicatie. Is je bedrijf niet gebonden aan een specifieke regio, dan kun je bijvoorbeeld een 088 nummer afnemen.

 

De voordelen

Wat is er nou mis met een regionaal nummer, vraag je je misschien af. Helemaal niets, maar in sommige situaties zijn er goede redenen om juist voor 088 te kiezen:

  • Je wilt graag een professionele en nationale uitstraling
  • Je zoekt een klantvriendelijk en voordelig 0900-nummer alternatief
  • Je krijgt een handige reeks van 100 opvolgende nummers
  • Medewerkers zijn elk op een eigen nummer bereikbaar
  • Geen andere telefoonnummers als je bedrijf verhuist

Verschil tussen een 088 en 085 telefoonnummer

Zoals je misschien weet zijn er naast 088 telefoonnummers ook 085 nummers verkrijgbaar. Maar wat is nu het verschil en waarom zou je de ene boven de andere verkiezen? Beide zakelijke netnummers bieden dezelfde voordelen, maar er is één verschil om rekening mee te houden:

088 telefoonnummers worden in een blok met 100 opeenvolgende nummers geleverd, een 085 nummer vraag je per stuk aan. Ideaal voor grote bedrijven met bijvoorbeeld meerdere vestigingen of medewerkers die elk een eigen telefoonnummer nodig hebben.

 

088 nummer aanvragen?

Ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Lees dan verder over de soorten telefoonnummers die je bij zakelijke VoIP telefonie kunt bestellen of neemt contact met ons op.