085 nummer aanvragen

Is je bedrijf actief in heel Nederland dan hoef je niet vast te zitten aan een regionaal nummer. Wil je uitstralen dat je niet gebonden bent aan een specifieke standplaats, dan kun je bij Speakup een 085 nummer afnemen. Verschillende vestigingen van je onderneming zijn dan bereikbaar via hetzelfde netnummer. Wel zo professioneel!

 

De voordelen op een rij

In welke situatie is een 085-telefoonnummer nou de beste oplossing voor een bedrijf? Onderstaande voordelen helpen je bij het maken van die keuze:

  • Een landelijke uitstraling in plaats van regionaal
  • 085 nummers blijven gelijk bij verhuizing
  • Bereikbaar vanuit het buitenland
  • Klantvriendelijk 0900-nummer alternatief
  • Dit nummer is per stuk aan te vragen

 

Het verschil tussen een 085 en 088 nummer

Voor het bellen naar een gratis servicenummer kun je naast een 085 nummer ook kiezen om een 088 nummer aan te vragen. De voordelen zijn hetzelfde, met één belangrijk verschil:

Een 085-nummer vraag je per stuk aan, bij een 088 nummer bestel je deze per 100 stuks. Deze 088 nummers zijn dan ook vooral bedoeld voor grote bedrijven met meerdere vestigingen en medewerkers die allemaal afzonderlijk bereikbaar moeten zijn.

 

085 nummer of offerte aanvragen?

  Wil je een 085 telefoonnummer aanvragen of meer informatie over de mogelijkheden? Vraag een offerte aan of neem contact op met ons.