Zakelijk 085 nummer aanvragen

Is je bedrijf actief in heel Nederland dan hoef je niet vast te zitten aan een regionaal nummer. Wil je uitstralen dat je niet gebonden bent aan een specifieke standplaats, dan kun je bij Speakup een 085 nummer afnemen. Verschillende vestigingen van je onderneming zijn dan bereikbaar via hetzelfde netnummer. Wel zo professioneel!

 

De voordelen op een rij

In welke situatie is een 085-telefoonnummer nou de beste oplossing voor jouw bedrijf? Onderstaande voordelen helpen je bij het maken van die keuze:

  • Nationale uitstraling in plaats van regionaal
  • 085 nummers blijven gelijk bij verhuizing
  • Bereikbaar vanuit het buitenland
  • Klantvriendelijk 0900-nummer alternatief
  • Per stuk aan te vragen

 

Het verschil tussen een 085 en 088 nummer

Naast een 085 nummer kun je er ook voor kiezen om een 088 nummer aan te vragen. De voordelen zijn hetzelfde, met één belangrijk verschil:

Een 085-nummer vraag je per stuk aan, bij een 088 nummer bestel je deze per 100 stuks. Deze 088 nummers zijn dan ook vooral bedoeld voor grote bedrijven met meerdere vestigingen en medewerkers die allemaal afzonderlijk bereikbaar moeten zijn.

 

085 nummer aanvragen? Neem contact op

  Wil je een 085 telefoonnummer aanvragen of meer informatie over de andere mogelijkheden? Lees dan verder over de verschillende soorten bedrijfsnummers of neem contact met ons op.