0800 service nummer aanvragen

Je wilt de drempel om contact op te nemen voor je klanten natuurlijk zo laag mogelijk houden. Een gratis telefoonnummer is een klantvriendelijk gebaar dat veel waardevolle contactmomenten oplevert. Ook als je gebruik maakt van zakelijke telecommunicatie oplossingen kun je bij Speakup gebruik maken van een 0800 nummer, oftewel een gratis informatienummer.

 

0800 nummer aanvragen? De voordelen op een rij

Het voordeel voor de klant is duidelijk, die kan namelijk helemaal gratis met je organisatie of bedrijf bellen. Maar ook voor ondernemers zijn er goede redenen om te kiezen voor  een 0800-nummer:

  • Professionele uitstraling
  • Aantrekkelijk alternatief voor een 0900 nummer
  • Klantvriendelijk imago
  • Makkelijk te onthouden
  • Werkt uitstekend met online telecommunicatie

Daarnaast is het gebruik van het 0800 nummer ook nog eens gemakkelijk uit te breiden met subnummers waar je als organisatie efficiënt mee kunt werken. Het nummer wordt dan ook wel een servicenummer genoemd.

 

Voor wie het meest geschikt?

Dit gratis alternatief voor het 0900 nummer wordt vaak gebruikt voor wervingsacties en promotionele doeleinden. Maar ook bedrijven die klantvriendelijkheid en een hoog serviceniveau belangrijk vinden kiezen voor dit nummer. Aanvragen is heel eenvoudig en bovendien snel geregeld!

Meer weten of gelijk aanvragen? Neem contact op en we helpen je graag verder!