Zakelijk telefoonnummer aanvragen

Een zakelijk telefoonnummer aanvragen passend bij jouw bedrijf

Dankzij onze online telecommunicatie oplossingen kun je een eigen telefoonnummer aanvragen en gebruiken. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van locatie. Je bepaalt zelf hoe jij bereikbaar wil zijn, met welk telefoonnummer en met welk toestel. Speakup biedt hierin verschillende mogelijkheden. Wat past bij jouw bedrijf?

 

Regionaal nummer

Online telecommunicatie heeft als groot voordeel dat je niet meer afhankelijk bent van een telefooncentrale bij jou op locatie. Dus als je telefoon niet meer gebonden is aan een vaste plek, waarom zou je dan nog een regionaal nummer aanvragen?

Lees meer

 

0800 nummer

Je wilt de drempel om contact op te nemen voor je klanten natuurlijk zo laag mogelijk houden. Een gratis telefoonnummer is dan ook een klantvriendelijk gebaar dat veel waardevolle contactmomenten oplevert.

Lees meer

085 nummer

Is je bedrijf actief in heel Nederland dan hoef je met zakelijke telefoonnummer echt niet meer vast te zitten aan een regionaal nummer. Wil je uitstralen dat je niet gebonden bent aan een specifieke standplaats, dan kun je bij Speakup een 085-nummer aanvragen.

Lees meer

 

0900 nummer

Wanneer je bedrijf belt via zakelijke online telecommunicatie, dan heb je de keuze uit verschillende soorten zakelijke telefoonnummers. Veel ondernemers zijn op zoek naar een professionele uitstraling en willen tegelijkertijd hun kosten laag houden. Een 0900-nummer is hiervoor een goed alternatief.

Lees meer

 

088 nummer

Wij bieden je enorm veel vrijheid. Je richt je telefonie precies in zoals jij dat wilt. Het kiezen van je eigen telefoonnummer is daarbij een van de vele voordelen en 088-nummers zijn hiervoor enorm gewild!

Lees meer

 

Internationaal nummer

Het goed communiceren van internationale telefoonnummers kan nog wel eens lastig zijn. Verschillende landcodes, wel of geen nul voor het netnummer en hoe zit dat ook wel weer met mobiele nummers? Heel eenvoudig!

Lees meer