Telefonische bereikbaarheid, hoe werkt het eigenlijk…

De basis van onze diensten bestaat feitelijk uit bellen via VoIP, wat staat voor Voice over Internet Protocol. Simpel gezegd gaat je telefonieverkeer dus via het internet. Handig, want daardoor heb je geen dure analoge telefoonlijn meer nodig om te kunnen bellen. De kwaliteit is net zo goed als bij een ouderwetse telefoonlijn en vaak zelfs beter. Bovendien bespaar je flink op je telefoonkosten en kun je rekenen op een stabiele, betrouwbare verbinding.

Wij vinden de term VoIP eigenlijk achterhaald, omdat er tegenwoordig veel meer mogelijk is binnen de wereld van de telecommunicatie oplossingen die wij bieden.

 

Voor wie is online telecommunicatie?

Iedereen die telefoneert kan gebruik maken van online. Of je nu een kleine zelfstandige bent of een oplossing zoekt voor een internationaal concern, bij Speakup is er altijd een oplossing die naadloos aansluit op jouw wensen. Daarbij denken we graag met je mee, want we ontwikkelen continu nieuwe manieren om onze dienstverlening verder te optimaliseren.

 

Wat heb je nodig?

Een computer met een internetverbinding is al genoeg om te bellen via internet, bijvoorbeeld met een programma als Skype of Google Talk. Dat is echter niet wat wij bieden. Het is namelijk niet zo handig om voor elk telefoontje achter je computer te moeten gaan zitten. Met een vaste of mobiele telefoon aangesloten op ons netwerk, kun je gelukkig net zo makkelijk bellen. En nog beter, we kunnen door middel van de techniek achter onze diensten alles zo voor je instellen dat jij weer baas bent over je telefonische bereikbaarheid én je beschikbaarheid!

Mogen we jou OOK helpen met telefonische bereikbaarheid?

Al heel veel bedrijven zijn je voorgegaan en online telecommunicatie is ook voor jou toegankelijk, zonder langlopende contracten. Hiernaast maken we het mogelijk dat je jouw telecommunicatie real time en near time kunt inzien, volledig kunt stroomlijnen, meetbaar kunt maken én tegelijkertijd schaalbaar blijft. Hebben we je interesse gewekt? Dan nodigen we je uit om ons contact met jou op te laten nemen, zodat we je eventueel resterende vragen voor je kunnen beantwoorden.