Voordelen? Zeker!

De werkdag speelt zich natuurlijk niet alleen tussen 9 en 5 achter je bureau af. Het is daarom prettig als je altijd en overal bereikbaar bent voor je klanten en collega’s. Speakup helpt je daar graag bij met de mogelijkheid om je telefoon door te schakelen naar je mobiel. Of je nu onderweg bent naar een klant of eens een dag thuis werkt, je blijft gewoon bereikbaar.

Echter, vandaag de dag is iedereen 24/7 bereikbaar. Maar, ben je ook altijd beschikbaar? Je hebt een strakke deadline. Je zit in een meeting. Je ligt ziek op bed. Of je onderneemt andere activiteiten buiten kantooruren. We snappen dat je niet altijd beschikbaar kunt of wilt zijn, maar jouw klanten verwachten dit stiekem wel. Hoe los je dit nou op? Wij helpen je hier graag bij. Met ons smart(er) netwerk, waarmee wij naast jouw bereikbaarheid óók de ‘nu even niet’ momenten ondersteunen. Speakup. Bereikbaar zijn zoals jij wilt. Altijd en overal.

 

Telecommunicatie is meer dan een toestel

De tijd dat je voor je bereikbaarheid afhankelijk bent van één toestel is gelukkig voorbij. Je telecommunicatie volledig op je mobiele toestel ontvangen is bij Speakup slechts een van de vele mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld ook gebeld worden op een andere werkplek met een vast toestel of zelfs op je tablet als je dat wilt. Nooit meer wachten aan je bureau op dat ene belangrijke telefoontje van een klant. Of collega’s die niet verder kunnen met hun werk omdat ze jou niet kunnen bereiken. En, wat dacht je ervan dat je klanten en relaties nooit meer de voicemail hoeven te krijgen? Jij vertelt ons hoe je het wilt hebben en wij regelen het. Niet moeilijker dan nodig. Daar houden we van.

 

Onbezorgd bellen

Tegenwoordig wil je niet meer nadenken hoe hoog de telefoonrekening deze maand weer gaat zijn. Daarom kent Speakup een onbezorgd bellen abonnement. Gewoon 1000 minuten per maand bellen voor een vast bedrag. Je kan hiermee alle Nederlandse vaste en mobiele nummers bellen. Dat is pas écht onbezorgd bellen. Uiteraard kun jij je huidige nummers meenemen naar Speakup. Nummerbehoud geef je eenvoudig aan tijdens je bestelling en wij zorgen er dan voor dat je huidige contract voor telefonie bij de oude telefonieaanbieder opgezegd wordt. Dat nemen wij voor jou uit handen.

 

Gratis onderling bellen met VoIP

Online telecommunicatie brengt je niet alleen in contact met je klanten, maar maakt ook de communicatie binnen het bedrijf veel eenvoudiger. Je kunt probleemloos gratis onderling bellen, waardoor elke medewerker altijd goed bereikbaar is voor zijn of haar collega’s. Dat geldt voor medewerkers binnen een vestiging en ook voor telefoontjes naar een andere bedrijfslocatie. Werken collega’s thuis of ergens op locatie in Nederland? Dit maakt geen enkel verschil. Wel zo handig anno 2016 en voor ons gewoon vanzelfsprekend. En, als jouw relaties en klanten ook zijn aangesloten op Speakup, dan bel je die ook gewoon gratis. Simpel.

 

Speakup gelooft in haar volledig schaalbare diensten. Wij rekenen gesprekskosten per seconde, hanteren geen lange contracttermijnen en wij zijn veelal per maand opzegbaar. Want als jij tevreden bent over de diensten die wij jou leveren, heb jij geen reden om ons te verlaten. En daar werken we hard voor.

Meer informatie? We helpen je graag.