Zakelijke VoIP telefonie

Denk je bij bellen via internet nog altijd aan krakende verbindingen en oncomfortabele headsets? Dan is het hoog tijd om te ontdekken wat VoIP telefonie echt betekent: een 100% stabiele lijn in glasheldere kwaliteit, met eindeloos veel opties die precies op de wensen van jouw bedrijf zijn afgestemd.

Dé zakelijke telefonie oplossing van Speakup

De ouderwetse vaste telefoonlijn is natuurlijk degelijk en betrouwbaar, maar groeit helaas niet mee met de toenemende vraag naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van telefonie. Zakelijke VoIP telefonie biedt je die flexibiliteit wél, met bijvoorbeeld:

  • goedkoop bellen naar vaste nummers
  • makkelijk doorschakelen naar mobiel
  • kies je eigen (inter)nationale netnummer
  • geen dure fysieke telefooncentrale meer

En het belangrijkste voordeel? Dat we bij SpeakUp met bellen via internet een oplossing kunnen realiseren die precies op maat is gemaakt voor jouw communicatiebehoefte.

Waar kies jij voor? Vast, mobiel of allebei?

Naast ons maatwerk zijn er ook een aantal basispakketten die in de belangrijkste behoeftes voorzien en een uitgebreide service bieden. Hieronder vind je de meest gekozen opties en kun je verder lezen over hoe we daarmee jouw telefonie naar een hoger niveau brengen:

Liever een persoonlijk advies of meer informatie? We denk graag mee over jouw optimale oplossing, dus neem gerust contact met ons op!