Wat is VoIP?

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Simpel gezegd bel je met VoIP dus via het internet. Handig, want daardoor heb je geen dure analoge telefoonlijn meer nodig om te kunnen bellen. De kwaliteit is net zo goed als bij een ouderwetse telefoonlijn en vaak zelfs beter. Bovendien bespaar je flink op je telefoonkosten en kun je rekenen op een stabiele, betrouwbare verbinding.

Voor wie is VoIP telefonie?

Iedereen die telefoneert kan gebruik maken van VoIP. Of je nu een kleine zelfstandige bent of een oplossing zoekt voor een internationaal concern, bij SpeakUp is er altijd een VoIP dienst die past bij jouw wensen. Daarbij denken we graag met je mee, want we ontwikkelen continu nieuwe manieren om VoIP telefonie verder te optimaliseren.

Wat heb je nodig om te bellen via internet?

Een computer met een internetverbinding is al genoeg om te bellen via internet, bijvoorbeeld met een programma als Skype of Google Talk. Het is alleen niet zo handig om voor elk telefoontje achter je computer te gaan zitten. Met een VoIP telefoon kun je gelukkig net zo makkelijk bellen als met je oude toestel.

VoIP voor iedereen

Je ziet het, VoIP is voor iedereen dé manier om goedkoper te bellen. Maar daarnaast zijn alle mogelijkheden die het bellen via internet biedt eigenlijk nog veel interessanter. Nieuwsgierig wat die dan precies zijn? Lees verder over de voordelen van VoIP of neem contact met ons op.